Stiri de ultima ora
Acasa / Politica / Viorica Dăncilă, o nouă vizită surpriză în afara țării. Unde "zboară" miercuri

Viorica Dăncilă, o nouă vizită surpriză în afara țării. Unde "zboară" miercuri


Viorica Dancila
Viorica Dancila

Premierul Viorica Dăncilă ne-a obișnuit să anunțe în ultima clipă care este următoarea vizită externă.


Potrivit unui comunicat al Guvernului, Viorica Dăncilă se va afla, miercuri şi joi, în vizită în Polonia, pentru Conferinţa şefilor de guvern ai statelor din Europa Centrală şi de Est care au aderat la Uniunea Europeană după 2004, dar şi pentru a participa la ceremonia comemorativă de la Birkenau.

La conferinţa de miercuri vor fi prezenţi prim-miniştri din Bulgaria, Cehia, Croaţia, Estonia, Letonia, Lituania, Malta, Slovacia şi Ungaria, arată un comunicatul Executivului.

Viorica Dăncilă va avea şi o întâlnire bilaterală cu omologul său polonez.

Cel de-al doilea segment al vizitei Viorică Dăncilă se va desfăşura în data de 2 mai şi constă în participarea prim-ministrului României la Marşul Internaţional al Vieţii, eveniment educaţional anual care presupune parcurgerea pe jos a distanţei de la Auschwitz la Birkenau.

De asemenea, premierul Viorica Dăncilă va participa la Ceremonia comemorativă de la Birkenau, alături de lideri ai comunităţii internaţionale, oficiali guvernamentali, reprezentanţi ai cultelor religioase, organizaţii de studenţi şi copii.

Alături de delegaţia oficială română prezentă la Auschwitz-Birkenau, la acest eveniment vor mai participa David Saranga, ambasadorul Statului Israel în România şi Tova Ben Nun-Cherbis, preşedinte şi fondator al Complexului Educaţional Lauder-Reut, împreună cu un grup de copii din România.


Fanatik.ro


Ce relatie avea Razvan Ciobanu cu parintii sai: Cred ca pentru ca isi asumase public orientarea...


Fanatik.ro


Autopsia arata asta fara dubii: s-a drogat sau nu Razvan Ciobanu? Iata raspunsul!


Stirile PRO TV


Localnicii din Săcele au returnat bunurile din mașina lui Răzvan Ciobanu. Anunțul Poliției

Mergi Sus