Stiri de ultima ora
Acasa / Actualitate International / Video uluitor din Republica Moldova: trei tone de dejecţii umane, vărsate la poarta unui partid

Video uluitor din Republica Moldova: trei tone de dejecţii umane, vărsate la poarta unui partid

Video camere de supraveghere:

Pe rețelele de socializare a apărut un video în care se arată cum sediul PLDM, care se află pe strada București din capitala Republicii Moldova a fost batjocorit.

„Trei tone și jumătate de fecale au fost descărcate în fața sediului PLDM din Chișinău. Este doar începutul. Vrem miliardul înapoi”, se spune în mesajul ce însoțește filmulețul, scrie timpul.md.

 PLDM califică situația drept o provocare. „Faptul că aceste provocari sunt mediatizate cu insistenţă de Usatâi ne duc cu gândul la regizorul din umbră al acestui spectacol şi ne conving încă o dată că unii nu doresc să trăiască într-o ţară normală”.

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a comentat că nu are nicio legătură și crede că însuși Vlad Filat a pus totul la cale.

Adrian Jovmir, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat că de fapt ieri noapte pe strada unde se află sediul PLDM a avut loc un accident rutier. „În urma acestei tamponări s-a declanșat o trapă a cisternei de unde au curs fecalele pe trotuar”, afirmă Jovmir.

REALITATEA.NET – Stiri – EXTERN

Mergi Sus