Stiri de ultima ora
Acasa / Actualitate International / VIDEO Școala de magie Hogwarts din filmele “Harry Potter” a fost transformată! Află ce a devenit

VIDEO Școala de magie Hogwarts din filmele “Harry Potter” a fost transformată! Află ce a devenit


Hogwarts
Hogwarts

Celebra școala de magie Hogwarts din filmele “Harry Potter”, acolo unde au avut loc cele mai multe scene cu micul vrăjitor, care au făcut deliciul atât copiilor, cât și adulților, a fost transformată.

Şcoala de magie Hogwarts, o clădire în stil victorian în care au fost turnate numeroase scene celebre din filmele francizei “Harry Potter”, a fost transformată într-un complex imobiliar de lux, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

Conacul The Royal Connaught Park din Bushey, o localitate din comitatul britanic Hertfordshire, a fost renovat de grupul imobiliar Comer Homes.

În acea reşedinţă au fost turnate numeroase scene care prezentau Marele Hol din Şcoala de magie Hogwarts, dar şi biroul profesorului Dumbledore din filmele seriei “Harry Potter”.

Fanii care vor să locuiască la “Hogwarts” pot să cumpere apartamente în acest complex imobiliar, cu preţuri care variază între 500.000 de dolari şi 3,8 milioane de dolari. Noii proprietari vor avea acces şi la o parcare privată, piscină, un centru medical exclusivist şi o sală de fitness.

Cărţile din seria “Harry Potter” – şapte volume, care s-au vândut în peste 450 milioane de copii pe plan mondial – au fost publicate de scriitoarea britanică J.K. Rowling între anii 1997 şi 2007 şi au fost adaptate pentru marele ecran, cu Daniel Radcliffe în rolul tânărului vrăjitor Harry Potter, Emma Watson ca Hermione Granger şi Rupert Grint ca Ron Weasley.

Cele opt filme realizate pe baza romanelor din franciza “Harry Potter” au avut încasări totale de peste 7,7 miliarde de dolari pe plan mondial.

REALITATEA.NET – Stiri – EXTERN

Mergi Sus