Stiri de ultima ora
Acasa / Actualitate Intern / Tudor Chirilă, mesaj vehement: “Soarta unor oameni a fost batjocorită pentru un gest de PR”

Tudor Chirilă, mesaj vehement: “Soarta unor oameni a fost batjocorită pentru un gest de PR”


Tudor Chirilă
Tudor Chirilă

Tudor Chirilă a publicat pe contul personal un mesaj dur referitor la modul în care ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a gestionat situaţia victimelor tragediei din clubul Colectiv.

Solistul formaţiei Vama, Tudor Chirilă,  este de părere că soarta răniţilor “a fost batjocorită pentru un gest de PR”.

“Este mai mult decât evident că Bănicioiu a dat ordin spitalelor să afirme că se descurcă în criza celor arşi. Este mai mult decât evident că soarta unor oameni a fost batjocorită pentru un gest de PR. Însă la fel de gravă mi se pare atitudinea managerilor de spitale, care au consimţit să facă parte din acest joc odios”, a scris Chirilă pe reţeaua de socializare.

“P.S. Un gând bun pentru medicii care în aceste circumstanţe nefavorabile au făcut şi fac tot posibilul pentru a salva vieţi. Later edit: în comentarii mi se spune că cei în stare critică ar fi murit oricum. Dar eu întreb: ce facem cu cei în stare gravă, care au ajuns sau riscă să ajungă în stare critică doar pentru că ministerul spune că ne descurcăm?”, a adăugat cântăreţul în cele din urmă.

REALITATEA.NET – Stiri – SOCIAL

Mergi Sus