Stiri de ultima ora
Acasa / Actualitate Intern / Ţiriac,în cazul poliţistului mort:O fi ştiind preşedintele altceva despre dl Oprea,de cere demisia?

Ţiriac,în cazul poliţistului mort:O fi ştiind preşedintele altceva despre dl Oprea,de cere demisia?


Ion Ţiriac
Ion Ţiriac

Omul de afaceri Ion Ţiriac a comentat, succint, cazul care a scandalizat România şi cel pentru care preşedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia lui Gabriel Oprea, cel al poliţistului Bogdan Gigină, mort într-un accident.

Ion Ţiriac a explicat: “Nu pot să îmi dau cu părerea despre domnul preşedinte, despre demisia domnului Oprea. Poliţiştii sunt întotdeauna în situaţii dificile, nu doar să fii pe motocicletă. Cum să moară un om în 2015 într-o groapă? Cum să moară un om pe motocicletă, acum, într-un oraş cu 4 milioane de locuitori. Nu cumva rebuia semnalizată mai bine şi cu lumină şi cu roşu….omul era în exerciţiul funcţiunii, treaba sa era să deschidă calea unui ministru, părerea mea e că nu e competent, dar un ministru care poate fi ţinta unui gangster, unui borfaş, fiind ăsta fiind ăstălalt, aceşti miniştri de Interne negociază cu omologii lor în alte ţări….ministrul de Interne e mai păzit decât premierul, în toate ţările din lume. Un demnitar când se întâmplă aşa ceva nu are voie să părăsească maşina, în situaţii de genul ăsta, ba mai mult decât atâta, nu se ştie niciodată de ce se întâmplă şi chiar trebuia să alerge şi mai repede.

Din câte văd eu, e un pic exagerată, dar toată lumea nu vorbeşte de groapă şi de om, vorbeşte de un poliţist şi de un ministru de Interne, care cred că a fost mai lovit decât toţi ceilalţi, pentru că era un om apropiat de el. Nu e fratele meu domnul Oprea, l-am văzut de două ori, se pare că îi place sportul şi ajută sportul şi i-aş mulţumi, dar mi se pare un pic curios că domnul preşedinte a lansat o asemenea…treabă. O fi ştiind preşedintele altceva despre domnul Oprea sau e vorba numai de accidentul ăsta, de i-a cerut lui Oprea să îşi dea demisia?“, s-a întrebat omul de afaceri, prezent în emisiunea Jocuri de Putere cu Rareş Bogdan, la Realitatea TV.

REALITATEA.NET – Stiri – SOCIAL

Mergi Sus