Stiri de ultima ora
Acasa / Politica / Țiriac: Elena Udrea nu mi-a dat niciodată bani. Cu ea am vorbit de trei ori când era ministru

Țiriac: Elena Udrea nu mi-a dat niciodată bani. Cu ea am vorbit de trei ori când era ministru


Ion Țiriac a declarat, marți seară, în emisiunea “Jocuri de Putere”, moderată de Rareș Bogdan, că nu a primit niciodată bani de la Elena Udrea, cu care a vorbit de trei ori când era ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, contrar celor vehiculate în presă, la un moment dat. În acest context, Țiriac a punctat faptul că nu a denigrat niciodată, deși a avut ocazia să o facă și că este apolitic.

“Din păcate nu am avut. E o femeie frumoasă, văd că e luptătoare, inteligentă. Cu ea am vorbit de trei ori când era ministru și am vorbit de faimoasa sală, cu toate că știam că o companie a soră-mii voia să facă ce a făcut și ce e unic în sud-estul Europei, acel club. Nu cred că a cunoscut bine treaba sau nu i-o fi trecut legea”, a răspuns Ion Țiriac, întrebat despre relația cu Elena Udrea.

“Elena Udrea nu mi-a dat niciodată bani, nu i-am dat nici eu dumneaei. Nu căutați dvs. de la presă… Ce să explic, cui să explic? E inutil să te duci la un avocat să spui ‘domne, îmi murdărește imaginea’. Nu am denigrat niciodată și am avut ocazia să o fac. Sunt apolitic”, a subliniat Țiriac.

Știre în curs de actualizare.

REALITATEA.NET – Stiri – POLITICĂ

Mergi Sus