Stiri de ultima ora
Acasa / Life Style / Ţi se îngrasă părul foarte repede? Cele mai bune tratamente naturiste

Ţi se îngrasă părul foarte repede? Cele mai bune tratamente naturiste

Ţi se îngrasă parul foarte repede? Cele mai bune tratamente naturiste Ţi se îngrasă parul foarte repede? Cele mai bune tratamente naturiste

Rădăcina de brusture este eficientă pentru tratarea căderii părului. Prepară un ceai din ea şi amestecă-l cu două alte infuzii din rădăcină de urzică, respectiv din frunze de mesteacăn. Masează pielea capului cu acest amestec, după ce ai adăugat şi o lingură de oţet.

Tratamentul îl poţi face o dată pe săptămână, după ce ai spălat părul înainte. Astfel, vei obţine o regenerare a părului care va fi şi mai strălucitor, conform clicksănătate.ro.

Pentru îngrășarea părului (seboree), este bine să recurgi la una dintre cele două plante care curăţă foarte bine scalpul şi previn apariţia seboreei. Din ambele plante poţi face separat infuzii, opărindu-le într-un litru de apă clocotită.

Pentru ceaiul de nuc ai nevoie de 500 g de frunze de nuc mărunţite, iar pentru cel de muşeţel vei folosi 100 g de flori de muşeţel. Cu infuziile obţinute clăteşti părul după şamponare.

Nucul este indicat celor care vor să-şi închidă culoarea părului, în timp ce muşeţelul este recomandat celor care-şi doresc un păr cu reflexe blond-aurii.

Infuzia de urzică este benefic pentru toate tipurile de păr și poate fi folosit la clătirea părului imediat după spălare. Ceaiul se obține prin infuzarea plantei proaspete și anume o ceașcă de urzică proaspătă, mărunțită la un litru de apă clocotită vreme de 15 minute.

Urzica fortifiază părul, îl revitalizează, îi redă strălucirea și previne căderea acestuia.

REALITATEA.NET – Stiri – SĂNĂTATE

Mergi Sus