Stiri de ultima ora
Acasa / Vedete Monden / Taraful Oltenesc cel mai apreciat taraf din Oltenia în 2020- Alex de la Caracal alături de Taraful Oltenesc face mereu show la evenimente- EXCLUSIV ȘTIRI MONDENE (GALERIE FOTO)

Taraful Oltenesc cel mai apreciat taraf din Oltenia în 2020- Alex de la Caracal alături de Taraful Oltenesc face mereu show la evenimente- EXCLUSIV ȘTIRI MONDENE (GALERIE FOTO)

Picture1

Taraful Oltenesc este cel mai apreciat taraf din Oltenia în anul 2020. Taraful este compus din țambal, saxofon, acordeon, clape, tobe și două voci. Artistul Alex de la Caracal alături de Bogdan Cerbu a pus bazele acestui proiect acum 8-9 ani de zile, lui Alex de la Caracal i-a venit ideea de a înfința acest taraf.Alex de la Caracal alături de Taraful Oltenesc face mereu show la evenimente. Taraful Oltenesc este iubit de public în toată zona Olteniei, Banat, Maramureș, dar și în strainătate, toată Europa. ❤❤❤❤❤

Picture2

Bucureștenii au reacționat cel mai frumos la acest proiect afirmă Alex de la Caracal. Recent Alex de la Caracal a cântat alături de Taraful Oltenesc în Spania. Joc și voie bună în Spania, Taraful Oltenesc , surprize de proporții. Taraful Oltenesc a încins atmosfera în Spania, adevărat show.

Picture3Picture4

Taraful Oltenesc este cel mai reușit și de succes proiect de muzică de petrecere și folclor a artistului Alex de la Caracal. Bogdan Cerbu a absolvit Conservatorul , este organistul Tarafului Oltenesc. Cele mai frumoase melodii ale lui Alex de la Caracal care le-a cântat alături de Taraful Oltenesc sunt:”Omul cu jumăte de gură”, “Goana după bani”,” Mă gândesc la viața mea” dar și altele. Aceste melodii, sunt piese de suflet. Primele 2 melodii au fost cântate într-o emisiune de la EtnoTV iar ultima este LIVE. Vă recomdăm cu încredere Taraful Oltenesc, de muzică adevărată veți avea parte, muzică de petrecere, muzică de folclor autentic.❤❤❤

Picture5

Haideți la cea mai tare sârbă și horă alături de Taraful Oltenesc. “Taraful Oltenesc” are multe melodii faine de nuntă cântate LIVE pe YouTube. Artistul Alex de la Caracal este mândru de formația sa “Taraful Oltenesc”. Acesta s-a născut la data de 24 iunie 1989, în județul Târgu Jiu. Copilăria și-a petrecut-o la Rovinari, talentul muzical a fost moștenit de la tatăl lui. Alex de la Caracal provine dintr-o famile de muzicanți, de la vârsta de 14 ani a început să cânte și să iubească foarte mult muzica. FELICITĂRI și mult succes în continuare în activitatea muzicală Tarafului Oltenesc!!

Picture6Picture7

Pentru a asculta și viziona melodiile lui Alex de la Caracal alături de Taraful Oltenesc vă invităm să accesați linkurile de mai jos: Alex de la Caracal – Omul cu jumate de gura ( Emisiune Etno tv – Populara 2018 ) – YouTubeAlex de la Caracal – Goana dupa bani ( Emisiune Etno tv Populara 2018 ) – YouTubeTaraful Oltenesc Alex de la Caracal – Ma gandesc la viata mea [ Live ] – YouTubeNOU 2019 – CEA MAI TARE SARBA LIVE CU TARAFUL OLTENESC ALEX DE LA CARACAL – YouTubeAlex de la Caracal -HORĂ – Nuntă – 14 Iulie 2018 – VIORELA & PETRISOR – YouTube. (-VIDEO-) 

Pentru îl cunoaste și mai bine pe Alex de la Caracal și Taraful Oltenesc vizitați pagina de Facebook accesând linkul de mai jos:https://www.facebook.com/alex.delacaracal.9  ( Pagină Oficială). Număr de telefon: 0762544064, Taraful Oltenesc.  

Picture8

Vasile VLAD

 

 

Mergi Sus