Stiri de ultima ora
Acasa / Vedete Monden / Surpriză de proporţii pentru militarii dintr-o garnizoană a armatei columbiene. Cine i-a vizitat

Surpriză de proporţii pentru militarii dintr-o garnizoană a armatei columbiene. Cine i-a vizitat

Aflat în Columbia pentru filmările producţiei “Mena”, actorul Tom Cruise a vizitat o garnizoană a armatei columbiene din Amazonia.

Actorul american Tom Cruise a vizitat o garnizoană a armatei columbiene din Amazonia. Artistul în vârstă de 53 de ani a fost primit de soldații din Batalionul de Infanterie a Junglei No. 50 — General Luis Acevedo Torres — din Araracuara, regiune izolată din jungla Amazonului, aflată pe râul Caquetá.

“A ajuns duminică la prânz și a fost primit de militari care i-au făcut un tur al locului și i-au povestit câteva lucruri despre activitatea lor”, a informat armata columbiană într-un comunicat citat de Agerpres.

Tom  Cruise se află în Columbia pentru a începe filmările la viitorul său lung-metraj intitulat “Mena”. În această producţie, artistul joacă rolul lui Barry Seal, un pilot american care a lucrat pentru traficantul de droguri columbian Pablo Escobar.

Filmările au început în luna mai în Georgia (SUA) sub conducerea lui Doug Liman, care a regizat numeroase filme de acțiune, printre care “The Bourne Identity” sau “Mr.& Mrs. Smith”.

REALITATEA.NET – Stiri – VEDETE

Mergi Sus