Stiri de ultima ora
Acasa / Life Style / Sucul care ne întăreşte sistemul imunitar. Se prepara în 5 minute

Sucul care ne întăreşte sistemul imunitar. Se prepara în 5 minute

Sucul care ne întăreşte sistemul imunitar. Se prepara în 5 minute Sucul care ne întăreşte sistemul imunitar. Se prepara în 5 minute

Un mod simplu prin care îţi poţi detoxifica organismul este consumul unui suc preparat din doar trei ingrediente naturale, care se găsesc în bucătăria oricui. În plus, această băutură combate durerile, menţine sănătatea inimii şi intensifică procesul de ardere a grăsimilor.

De ce ingrediente ai nevoie şi cum se prepară:

1 morcov
1 cartof
1 măr

Curăţă toate ingredientele, apoi taie-le în bucăţele şi amestecă-le în storcătorul de fructe şi legume. Pentru îmbunătăţirea gustului, poţi adăuga şi puţin suc de lămâie, scrie clickpentrufemei.ro.

Ce efecte are această băutură naturală

1. Această băutură este un excelent detoxifiant, stimulează buna funcţionare a intestinelor, combate constipaţia, inhibă dezvoltarea celulelor canceroase şi întăreşte sistemul imunitar.

2. Reduce crampele menstruale, întăreşte plămânii, previne atacul de cord şi ţine sub control tensiunea arterială.

3. Combate respiraţia urât mirositoare cauzată de indigestie şi de infecţii ale tractului respirator.

4. Elimină durerile musculare care apar în urma efortului fizic.

5. Nu are efecte adverse asupra corpului, este bogat în substanţe nutritive şi susţine în mod natural procesul de slăbire.

Bea acest suc, dimineaţa, pe stomacul gol, sau la o oră după ce ai luat micul dejun. Pentru efecte maxime, este recomandat să îl bei de două ori pe zi.

REALITATEA.NET – Stiri – SĂNĂTATE

Mergi Sus