Stiri de ultima ora
Acasa / Politica / Sondaj Curs. Ce partide au șanse reale la alegeri

Sondaj Curs. Ce partide au șanse reale la alegeri


Dacă duminică ar fi organizate alegerile europarlamentare, PSD ar fi votat de 32% din cei care au indicat o opțiune de vot, PNL de 25%, Alianța 2020 (USR+PLUS) de 12%, ALDE cu 10%, Pro România cu 9% și PMP și UDMR cu câte 5%.


Centrul de Sociologie Urbană și Regională – CURS a dat publicității datele celui mai nou sondaj de opinie la nivel național. Cercetarea este făcută pe un eșantion reprezentativ de 1500 de respondenți pe bază de interviuri față în față la domiciliul acestora.

Potrivit cercetării efectuate în perioada 5 aprilie – 28 aprilie dacă duminică ar fi organizate alegerile europarlamentare, PSD ar fi votat de 32% din cei care au indicat o opțiune de vot, PNL de 25%, Alianța 2020 (USR+PLUS) de 12%, ALDE cu 10%, Pro România cu 9% și PMP și UDMR cu câte 5%.

Datele tehnice: Sondajul a fost realizat la nivel național pe un volum eșantion de 1500 respondenți și are o marjă de eroare de +/- 2,5% la un nivel de încredere de 95% prin interviuri față în față la domiciliul respondenților. Perioada: 5 aprilie – 28 aprilie 2019.


Fanatik.ro


Din pacate, A MURIT! Radu Tudor a anuntat DECESUL! Paul Ionescu nu mai este printre nori


Fanatik.ro


LOVITURA DEVASTATOARE pentru Codruta Kovesi! Inspectia judiciara a luat cea mai DURA decizie


Stirile PRO TV


Bebeluș născut prematur, scăpat de medici din mâini. „Parcă umblau cu un sac de cartofi”

Mergi Sus