Stiri de ultima ora
Acasa / Vedete Monden / SOCANT! Lumea muzicii populare romanesti, in DOLIU! A fost MACELARIT in pat!

SOCANT! Lumea muzicii populare romanesti, in DOLIU! A fost MACELARIT in pat!

Cunoscuta artista de muzica populara, Camelia Cosma Stoita, este in stare de soc, dupa ce a aflat ca unchiul sau a fost omorat, chiar de sotia lui.

Unchiul cântăreţei de muzică populară Camelia Cosma Stoiţă a fost găsit mort în casă, la Sibiu. O rudă a venit în vizită şi l-a găsit pe bărbat măcelărit în pat. Omul îngrozit a anunţat imediat autorităţile. Principalul suspect este chiar soţia victimei, care de mai mulţi ani a căzut în patima alcoolului. A fost internată de nenumărate ori în clinici speciale, însă nu a reuşit să se trateze.

“Saptamana trecuta spunea ca e foarte suparat pentru ca i-a dat drumul de la spital. A fost mereu internata. A rugat sa o tina acolo, dar zice ca nu se poate”, a povestit o vecină. Vecinii spun că cei doi se certau frecvent, iar femeia era violentă. A ajuns chiar să toarne ulei încins pe bărbat. Criminaliştii spun că bărbatul a avut parte de o moarte extrem de violentă. “Moartea este violenta, prezinta mai multe leziuni traumatice la nivelul capului. banuim ca a fost lovit cu un obiect ascutit, topor, toporisca”, a declarat procurorul de caz.

Femeia a fost dusă la psihiatrie, unde se va stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii crimei. Camelia Cosma Stoiţă este o cunoscută interpretă de muzică populară din zona Ardealului.

Daria Petrescu

vezi comentariile

cancan

Mergi Sus