Stiri de ultima ora
Acasa / Vedete Monden / Simona Sensual, despre secretele sale de frumusețe: “Mă răsfăț cu tratamente corporale”

Simona Sensual, despre secretele sale de frumusețe: “Mă răsfăț cu tratamente corporale”


În ciuda bârfelor şi scandalurilor în care a fost implicată în trecut, Simona este în primul rând o femeie care are grijă de feminitatea ei. Alături de Teodora Pop Drăgoi, realizatoarea emisiunii “Doctor H”, Simona a vizitat Centrul de Estetică Hipocrat din Pantelimon unde a optat pentru un pachet de fermitate pentru corp dar şi pentru o şedinţă de mezoterapie.

Simona şi-a dezvăluit secretele de frumuseţe dar şi trucurile pe care le foloseşte în fiecare zi pentru a avea un corp sănătos, o piele curată şi un aspect fizic de invidiat! “Iubesc beneficiile extraordinare pe care le are corpul meu în urma tratamentelor pe care le fac la Hipocrat. Mă refer la tratamentul corporal Starvac, Mezoterapie, Dermocell, Capsula SlimActive sau tratamentul de detoxifiere la nivelul tălpilor”, a explicat Simona Sensual. 

 “Doctor H” este o emisiunea unde descoperi, cunoşti, înveţi şi aplici cele mai bune sfaturi pentru sănătate, de la cei mai buni medici şi terapeuţi din România, care vin în sprijinul unei vieţi de calitate! Poveşti de viaţă, discuţii despre corectarea obiceiurilor proaste ce ne afectează sănătatea, cum le putem înlocui cu alte deprinderi, cum ne putem schimba atitudinea faţă de noi înşine şi mentalitatea faţă de medici şi tratamente.

REALITATEA.NET – Stiri – VEDETE

Mergi Sus