Stiri de ultima ora
Acasa / Vedete Monden / Sfâşietor! De ce nu poate fi înmormântată tânăra care a ars de vie în accidentul din Suceava

Sfâşietor! De ce nu poate fi înmormântată tânăra care a ars de vie în accidentul din Suceava

Adolescenta din Suceava, care a murit carbonizată alături de alţi patru tineri în teribilul accident care a avut loc pe DN17, nu poate fi înmormântată. Trupul Simonei Lazarovici nu a fost ridicat de părinţi, nici la o săptămână de la tragedie. 

Adolescenta se afla în maşina care a ars, în urma unui accident produs în localitatea Iliseşti, pe DN17, drumul care face legătură între Suceava şi Gura Humorului. Dacă prietenii fetei au fost conduşi pe ultimul drum de rude şi cunoscuţi, Simona nu a fost încă înmormântată. Trupul fetei nu a fost luat acasă de părinţi până acum, pentru că minora provine dintr-o familie cu mari probleme sociale. Adolescenta a crescut singură şi s-a descurcat singură toată viaţa ei. Acum, prietenii îndureraţi vor să strângă bani pentru a reuşi să o înmormânteze pe Simona, potrivit stirilekanald.ro.

Fata urma să fie înfiată 

Simona Lazarovici se angajase, cu puţin timp înainte să moară, şi urma să fie înfiată, după spusele primarului din Vultureşti. Tânăra era foarte fericită şi voia să aibă o familie.

„În urmă cu câteva săptămâni, la primărie a venit fata împreună cu două persoane. Era vorba de doi soţi din Gura Humorului care deţin o pensiune şi care au precizat că adolescenta va lucra la ei, iar ulterior doreau să o înfieze. Aveau nevoie de anchetă socială şi chiar m-am bucurat că se întâmplă asta pentru că fata provine dintr-o familie cu mari probleme sociale”, a declarat Cornel Salamaha, primarul din Vultureşti, 

Mergi Sus