Stiri de ultima ora
Acasa / Vedete Monden / Se aproprie sărbătoarea învierii Domnului-Cea mai frumoasă priceasnă a interpretei de muzică populară Luiza Țârlea este”Cui să-mi plâng durerea”

Se aproprie sărbătoarea învierii Domnului-Cea mai frumoasă priceasnă a interpretei de muzică populară Luiza Țârlea este”Cui să-mi plâng durerea”

FB_IMG_1556257405574

Se apropie sărbătorea învierii Domnului, mai sunt doar câteva zile până la Sfintele Paști . Cea mai frumoasă priceasnă a interpretei de muzică populară Luiza Țârlea este” Cui să-mi plâng durerea”. Priceasna “Cui să-mi plâng durerea” a fost înregistrată și filmată acum 7 ani, la biserica din Biscaria, orașul Simeria, județul Hunedoara, locul unde a crescut și și-a descoperit practic calitățile vocale. Filmarea a fost realizată de cameramanul și coregraful ei, Florin Lazăr . În videoclipul pricesnei apare și părintele Tamatas care a botezat-o. Priceasna “Cui să-mi plâng durerea”, are o valoare sentimentală imensă pentru Luiza Țârlea, deoarece a trecut prin multe încercări prin viață. Luiza Țârlea cântă de 10 ani, printre cele mai cunoscute melodii ale sale sunt” “Măi mândruță de la munte “, “Ai crezut bade crezut”, “Măi bădiță Nicolaie”. Aceasta a colaborat cu Doinel Handorean, Mihai de la Simeria, Ionică Ardelean dar și cu alți interpreți de seamă. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

FB_IMG_1556257388384

Interpreta Luiza Țârlea s-a născut 22 Iunie 1991, la Simeria, județul Hunedoara. A copilărit alături de sora ei Iulia, talentul muzical a fost moștenit de la mama ei, a avut un talent artistic deosebit, a fost educatoare la Grădinița nr.4 din Hunedoara. Luiza Țârlea pe lângă muzică, iubește animalele, face sport și arte marțiale de 2 ani. În 2013 Luiza Țârlea a absolvit Facultatea de Contabilitate la București iar în curând va absolvi Facultatea de Psihologie la UBB Cluj. Interpreta Luiza Țârlea are și noi surprize muzicale pentru toți care o cunosc, iubesc și o apreciază, ea va înregistra în vară 6 piese, de iubire în mare parte, de mamă și o piesă despre dușmani. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

FB_IMG_1556263629515

Mult succes în activitatea dumneavoastră muzicală și să ne încântați de fiecare dată cu acest talent deosebit și minunat care îl aveți. Vă dorim un Paște Fericit și luminat alături de cei dragi!! Pentru a asculta priceasna” Cui să-mi plang durerea” dar și celelalte piese ale ei, vă invităm să accesați linkurile de mai jos:Luiza Tarlea – Cui sa-mi plang durerea.mpg – YouTube,Nou**2018** Ionica Ardeleanu & Luiza Tarlea ,Mai mandruta de la munte . – YouTube,Luiza Ţârlea Măi bădiță Nicolae – YouTube,Luiza Ţârlea Ai crezut bade crezut – YouTube.

FB_IMG_1556264000754

Vasile VLAD

 

Mergi Sus