Stiri de ultima ora
Acasa / Actualitate Intern / Sâmbăta Morților, zi cruntă pentru victimele Colectiv. Cine sunt ultimele două tinere care au murit

Sâmbăta Morților, zi cruntă pentru victimele Colectiv. Cine sunt ultimele două tinere care au murit


Clubul Morții
Clubul Morții

Sâmbăta Morților sau Moșii de toamnă, sărbătoare creștină tradițională care a căzut pe 7 noiembrie, a fost o zi de coșmar pentru victimele de la Colectiv. 9 persoane au murit la mai bine de o săptămâna de la incendiu, unele dintre ele fără să fi avut arsuri pe corp, ci doar intoxicare internă, altele care au ieșit chiar pe picioare din club.

Sâmbătă seara au murit alte două persoane: două tinere, una de 25 de ani iar cealaltă de 30 de ani.

Bilanţul persoanelor decedate în tragedia de la Clubul Colectiv a ajuns la 41, după ce sâmbătă seară au murit o femeie care era internată la Spitalul “Floreasca” din Capitală şi o alta internată la Spitalul “Bagdasar”.

Surse medicale au declarat pentru Mediafax că de la Spitalul Floreasca a murit Elena Toader, care avea 30 de ani. De la Spitalul “Bagdasar Arseni” a decedat o tânără de 25 de ani, Mavi Serian.

Potrivit surselor citate, cele două tinere erau în stare critică, având arsuri pe suprafeţe mari din corp şi arsuri ale căilor respiratorii.

Tot sâmbătă s-au mai stins alte șapte persoane, cinci dintre ele în spitalele din Capitală și două la Rotterdam, Olanda.

Un alt bărbat rănit în incendiul din clubul Colectiv a murit, la Spitalul de Arşi, numărul celor care şi-au pierdut viaţa în tragedie ajungând la 39, dintre care şapte au decedat sâmbătă, cinci în spitale din Capitală şi doi în Olanda, unde au fost transferaţi.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, Adrian Stănculea, a declarat, pentru MEDIAFAX, că cel de-al treilea bărbat care a decedat sâmbătă în unitatea sanitară era în stare gravă, având arsuri pe o suprafaţă mare din corp şi arsuri de căi aeriene.

Potrivit unor surse medicale, bărbatul care a decedat se numeşte Alexandru Chelba şi avea 33 de ani. Acesta este al treilea rănit în incendiul din clubul Colectiv care a murit sâmbătă în Spitalul de Arşi.

Ceilalţi doi pacienţi decedaţi la Spitalul de Arşi – Daniel Ciobanu (39 de ani) şi Ionuţ Cosmin Popescu (32 de ani) – aveau arsuri pe suprafeţe mari din corp şi arsuri de căi respiratorii.

REALITATEA.NET – Stiri – SOCIAL

Mergi Sus