Stiri de ultima ora
Acasa / Vedete Monden / S-a ingrasat si…! Transformare incredibila a uneia din cele mai sexy cantarete de la noi

S-a ingrasat si…! Transformare incredibila a uneia din cele mai sexy cantarete de la noi

Giulia Anghelescu nu s-a recuperat după ultima naștere, iar drept dovadă stau imaginile în care apare. Recent, ea a fost prezentă la un eveniment, unde ținuta nu a avantajat-o deloc.

Cântăreața a apărut în public îmbrăcată într-o pereche de pantaloni din piele negri, bluză neagră și pantofi cu toc. Deși purta doar culori închise, Giulia Anghelesu nu a a fost salvată de vestimentație.

Giulia (stanga) a luat in proportii

Giulia (stanga) a luat in proportii

Lenjeria intima pe care artista o purta era cam mică, căci surplusul de grăsime se vedea prin bluză, dar și faptul că nu mai are abdomenul de altădată.

Giulia Anghelescu este mama a doi copii, însă fiecare naștere i-a afectat silueta perfectă cu care și-a obișnuit fanii.

Cine este artista?

Cumnata lui Huidu (dreapta) s-a mai implinit

Cumnata lui Huidu (dreapta) s-a mai implinit

Giulia Anghelescu, cunoscută și după mononimul Giulia, este o cântăreață română de muzică pop. Anterior a mai făcut parte din trupa Candy și a fost solista formației DJ Project.

În 2011, Giulia declară în mod oficial că este însărcinată, iar după nouă luni a adus pe lume o fetiță. În această perioadă lansează și videoclipul piesei “Vorbe Goale”, un clip care marchează relansarea carierei sale solo. În 2012, apare noul album “Un om cu un pian”, de pe care este extrasă ca single piesa cu același nume.

În aprilie 2015, vedeta a adus pe lume cel de-al doilea copil al său, un băiețel.

Eva Stan

vezi comentariile

cancan

Mergi Sus