Stiri de ultima ora
Acasa / Politica / Reacția lui Dragnea după incendiul de la Club Colectiv. ”Voi face tot posibilul să fim eficienți”

Reacția lui Dragnea după incendiul de la Club Colectiv. ”Voi face tot posibilul să fim eficienți”


Incendiu la club Colectiv. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis, pe Facebook, că este alături de familiile celor care și-au pierdut viața în incendiul puternic care a avut loc vineri seara de la clubul Colectiv din București și că va face tot posibilul ca autoritățile să acționeze eficient în acest caz. 

“În centrul Capitalei s-a petrecut o tragedie. Au murit oameni, au fost răniți oameni. Tineri care au plecat de acasă să asculte muzică sunt la spital sau nu mai sunt deloc. E un eveniment trist pentru întreaga țară, e un moment greu pentru noi toți. Sunt alături de familiile celor pierduți, îmi exprim compasiunea față de cei răniți. Suferința lor ne afectează pe toți. Îi asigur pe toți cei care suferă ca nu voi sta cu mâinile în sân. Voi face tot ceea ce depinde de mine, pentru ca Guvernul și celelalte autorități care au responsabilitatea salvării oamenilor să acționeze rapid și eficient”, a scris Liviu Dragnea, pe Facebook.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență din MAI, Raed Arafat, a anunțat că 27 de persoane și-au pierdut viața și 146 sunt internate în momentul de față la diverse spitale din București, în urma incendiului puternic care a avut loc vineri seară în clubul Colectiv din Capitală.

REALITATEA.NET – Stiri – POLITICĂ

Mergi Sus