Stiri de ultima ora
Acasa / Actualitate Intern / Puterea A Patra: un tânăr antreprenor se implică în politică pentru comuna Pilu

Puterea A Patra: un tânăr antreprenor se implică în politică pentru comuna Pilu

Comuna Pilu are nevoie de un primar care să se implice pentru binele comunității. Florin Duduma este un tânăr întreprinzător care a pornit de jos și a realizat o afacere care îl ajută să trăiască confortabil împreună cu familia sa.

political_press_media_shutterstock_picsfive_07376100El a sperat că va avea șansa de a vedea comuna prosperând, că se va apropia de standardele de civilizație ale vecinilor de peste graniță, din Ungaria. Dar a constatat că dorințele și visele sale nu au acoperire. De aceea, tânărul antreprenor a intrat în luptă pentru funcția de primar al comunei Pilu. El are experiența succesului și vrea să se pună la dispoziția locuitorilor comunei.

Site-ul de știri regional puterea a patra a prezentat cum un tânăr antreprenor, care nu a mai făcut până acum politică, dorește să schimbe lucrurile în comuna arădeană Pilu.

Puterea a patra este un site regional de știri, menit să oglindească online imaginea vieții sociale, politice, culturale, administrative, economice și nu numai la nivel regional.

Puterea a patra vă prezintă știri din vestul României. Site-ul regional de știri nu este aliniat politic, nu face jocuri de nici un fel, fiind dedicat exclusiv informării cititorilor, fără a suferi vreo influență din partea niciunei sfere de interes.

 

Mergi Sus