Stiri de ultima ora
Acasa / Actualitate Intern / Puterea A Patra: școală de dresaj canin vestită în toată România

Puterea A Patra: școală de dresaj canin vestită în toată România

Românii sunt mari iubitori de animale și mulți proprietari de câini caută școli speciale pentru a-și dresa animalele.

caini_90358100Școala de dresaj canin Nikarad este cunoscută în toată țara datorită performanțelor obținute în dresajul celui mai bun prieten al omului. Există o nevoie de comunicare corectă între om și animal. Totul a început din pasiune și până la performanță a fost doar un pas. Astfel, de-a lungul anilor, au trecut pragul Școlii de dresaj canin Nikarad, sute de câini, mulți dintre ei ajungând să fie exemplare extrem de valoroase în concursuri din țară și străinătate.

Site-ul de știri regional puterea a patra a prezentat experiența unui cunoscut dresor de câini, care a reușit performanțe de excepție.

Puterea a patra este un site regional de știri, menit să oglindească online imaginea vieții sociale, politice, culturale, administrative, economice și nu numai la nivel regional.

Puterea a patra vă prezintă știri din vestul României. Site-ul regional de știri nu este aliniat politic, nu face jocuri de nici un fel, fiind dedicat exclusiv informării cititorilor, fără a suferi vreo influență din partea niciunei sfere de interes.

 

Mergi Sus