Stiri de ultima ora
Acasa / Vedete Monden / Puterea A Patra prezintă magia magicianului Lorenzo Cristian

Puterea A Patra prezintă magia magicianului Lorenzo Cristian

cardmagic_27938300Toții ne dorim din când în când o magie, iar când un magician extrem de cunoscut vorbește despre viața sa, totul devine magic.

Renumitul magician Lorenzo-Cristian beneficiază de recunoașteri internaționale pentru magiile sale. El este singurul român membru The Magic Circle Londra, fiind coleg cu renumiţii magicieni David Copperfield și Dynamo. De asemenea, de-a lungul anilor, a primit numeroase premii şi distincţii și în prezent este singurul magician din România care dezvoltă conceptul de magic-marketing. În urmă cu câțiva ani, a reuşit să impresioneze o ţară întreagă: printr-un extraordinar număr de iluzionism, unic în România, a levitat deasupra unui TIR care se deplasa fără şofer.

Lorenzo-Cristian a reuşit să obţină de două ori locul II la Olimpiada europeană de magie.

Site-ul de știri regional puterea a patra l-a prezentat pe magicianul Lorenzo-Cristian și magiile sale.

Puterea a patra este un site regional de știri, menit să oglindească online imaginea vieții sociale, politice, culturale, administrative, economice și nu numai la nivel regional.

Puterea a patra vă prezintă știri din vestul României. Site-ul regional de știri nu este aliniat politic, nu face jocuri de nici un fel, fiind dedicat exclusiv informării cititorilor, fără a suferi vreo influență din partea niciunei sfere de interes.

Mergi Sus