Stiri de ultima ora
Acasa / Life Style / Puterea A Patra le prezintă românilor un loc de basm

Puterea A Patra le prezintă românilor un loc de basm

nori-brad-2_814995001Pandemia de coronavirus a schimbat opțiunile de vacanță ale românilor. Site-ul de știri regional puterea a patra vine cu o propunere pentru locuitorii din vestul României și le arată un loc de basm pentru a uita pentru câteva ore de toate problemele: ferma de bivoli de la Pecica.  Dezvoltată în mai multe etape, ferma oferă provocări speciale celor care îi calcă pragul. Pe lângă posibilitatea de a vedea animalele trăind într-un mediu sută la sută natural, oaspeții au la dispoziție un centru de vizitare futurist, spații verzi, panorame asupra Parcului Natural Lunca Mureșului și multe altele.

Bivolii au fost, cu mulți ani în urmă, crescuți frecvent în gospodăriile oamenilor din zona orașului Pecica. Agricultura performantă din Câmpia Aradului a dus, în timp, la dispariția lor. Șansa ca bivolii să revină la Pecica a apărut în urma unei vizite a primarului Petru Antal în Ungaria, în orașul Mórahalom. Acolo a văzut o fermă de bivoli și a aflat cum s-a putut ea dezvolta în baza unor parteneriate transfrontaliere. De aici a venit și ideea realizării unei asemenea ferme pe malul Mureșului, la Pecica.

Puterea a patra a prezentat atracția de la Pecica, vizitată până acum de mii de turiști din țară și străinătate.

Puterea a patra este un site regional de știri, menit să oglindească online imaginea vieții sociale, politice, culturale, administrative, economice și nu numai la nivel regional.

Puterea a patra vă prezintă știri din vestul României. Site-ul regional de știri nu este aliniat politic, nu face jocuri de nici un fel, fiind dedicat exclusiv informării cititorilor, fără a suferi vreo influență din partea niciunei sfere de interes.

Mergi Sus