Stiri de ultima ora
Acasa / Actualitate Intern / Puterea A Patra: antreprenorul care a îmbinat pasiunea cu businessul

Puterea A Patra: antreprenorul care a îmbinat pasiunea cu businessul

Mircea Pele, un tânăr antreprenor din județul Arad, îmbinând pasiunea cu businessul, s-a implicat direct pentru a-i ajuta pe locuitorii orașului Sântana.

afaceri_cu_statul9070_75090600Pasiunea sa pentru mașini este mare. Așa că, Mircea Pele s-a hotărât să îmbine pasiunea cu businessul. Cu trei ani în urmă, a deschis primul service ITP din Curtici. Mircea Pele a constatat că la Curtici veneau foarte mulți locuitori din Sântana, un alt oraș din județul Arad. Atunci, tânărul antreprenor a decis să se implice și să-i ajute pe locuitorii din Sântana. A cumpărat un teren, a demarat construcția, a obținut aprobările necesare și după câteva luni a deschis prima stație ITP din Sântana. Acum, locuitorii orașului nu mai trebuie să plece în alte părți pentru ITP la mașinile proprii și o pot face chiar la ei în oraș.

Site-ul de știri regional puterea a patra a prezentat cum un tânăr antreprenor, pasionat de mașini, s-a implicat pentru a-i ajuta pe locuitorii unui oraș din județul Arad.

Puterea a patra este un site regional de știri, menit să oglindească online imaginea vieții sociale, politice, culturale, administrative, economice și nu numai la nivel regional.

Puterea a patra vă prezintă știri din vestul României. Site-ul regional de știri nu este aliniat politic, nu face jocuri de nici un fel, fiind dedicat exclusiv informării cititorilor, fără a suferi vreo influență din partea niciunei sfere de interes.

Mergi Sus