Stiri de ultima ora
Acasa / Politica / PSD a dat în judecată PNL. Motivul: pagina web romaniameritamaimult.ro

PSD a dat în judecată PNL. Motivul: pagina web romaniameritamaimult.ro


romaniameritamaimult.ro
romaniameritamaimult.ro

PSD a dat în judecată luni PNL și ICI (Institutul care gestionează domeniile de internet .ro) acuzând încălcarea drepturilor de autor din partea liberalilor care au înregistrat domeniul de internet cu sloganul social-democraților romaniameritamaimult.ro. 


Odată accesată, pagina romaniameritamaimult.ro te trimite la site-ul PNL, nu înainte de a afișa un mesaj ironic la adresa PSD și a premierului Viorica Dăncilă.

Partidul Național Liberal (PNL) a găsit o metodă inedită de a trolla PSD în campania pentru alegerile europarlamentare, înregistrând domeniul cu sloganul social-democraților romaniameritamaimult.ro, în data de 28 martie 2018 până în data de 27 martie 2020.

Informațiile afișate pe site-ul ICI, institutul care gestionează domeniiile de internet .ro, arată că în acest caz au fost deschise luni, 8 aprilie 2019, două procese la Tribunalul București – dosarul 10260/3/2019 (având ca obiect: ‘drept de autor şi drepturi conexe obligaţia de a face’) și dosarul 10262/3/2019 (având ca obiect ‘ordonanţă preşedinţială drepturi de autor’).

În ambele dosare, PSD are calitatea de reclamant, pârâții find PNL și Insitutul Național de Cercetare în informatică (ICI).

Reacția ICI la solicitarea HotNews.ro:

“ICI București a respectat reglementările în vigoare. Domeniul la care faceți referire a fost atribuit primului solicitant, fiind disponibil. RoTLD acordă domeniile conform principiului – primul venit, primul servit.

ICI București a fost notificat cu privire la existența pe rolul instanței a unei cereri de chemare în judecată a deținătorului dreptului de utilizare a numelui de domeniu la care faceți referire. ICI București prin RoTLD va aplica decizia instanței și va proceda în concordanță cu aceasta.”

Sursa: hotnews.ro


Fanatik.ro


Dan Diaconescu REVINE! LOVITURA ANULUI data de unul dintre cei mai mari MOGULI din media! Unde il veti putea urmari


Fanatik.ro


Dragnea a dezvaluit boala CUMPLITA de care sufera Irina Tanase: Era de MOARTE, daca nu...


Stirile PRO TV


Ce a pățit o femeie care a mințit că are cancer. Suma obținută din donații

Mergi Sus