Stiri de ultima ora
Acasa / Vedete Monden / Provocarea prezervativului, o nouă nebunie pe internet. Medicii, ÎNGROZIȚI de ce văd la Urgențe!

Provocarea prezervativului, o nouă nebunie pe internet. Medicii, ÎNGROZIȚI de ce văd la Urgențe!


Provocarea prezervativului, o nouă probă de foc pe internet. Medicii, îngroziți de ce văd la Urgențe
Provocarea prezervativului, o nouă probă de foc pe internet. Medicii, îngroziți de ce văd la Urgențe

O nouă provocare a luat cu asalt internetul. Tinerii sunt dispuși să-și riște viața pentru un joc aparent banal, dar terifiant! Atenție, imaginile sunt șocante și te pot afecta emoțional!


Pe scurt, tinerii se filmează în timp ce trag pe nas un prezervativ desfăcut pe care, ulterior, îl scot pe gură. Pe cât de oribil jocul, pe atât de neînțeles. Chiar și așa, “fenomenul” capătă tot mai mulți simpatizanți.

Și totuși, deși sunt conștienți că să inhalezi cauciuc este ceva nefiresc, aceștia nu se dau în lături pentru a strânge cât mai multe LIKE-uri pe rețelele de socializare. Și asta, în ciuda avertismentelor medicilor care se declară pur și simplu îngroziți de fenomen.

Tinerii trebuie să conștientizeze faptul că-și pun viața în pericol. Cauciucul se poate lipi, blocând căile respiratorii, ducând, astfel, la moarte. În plus, lubrifiantul poate cauza tot felul de reacții alergice, avertizează medicii.

“Chiar dacă reușești să scoți prezervativul pe gură, întreaga operațiune poate fi extrem de dureroasă. Cine ar vrea să facă așa ceva?! Chiar merită să treci prin asta și să-ți riști viața pentru niște LIKE-uri?”, a spus doctorul Bruce Y. Lee.

“În plus, trebuie să aibă în vedere următorul lucru: să ajungi la doctor cu așa ceva blocat în nas ar fi destul de jenant…”, a completat doctorul Joe Kosterich.

Vezi, în GALERIA FOTO atașată acestui articol, prin CLICK DREAPTA pe fotografii, ce presupune provocarea. Atenție, imaginile sunt șocante și te pot afecta emoțional!

Mergi Sus