Stiri de ultima ora
Acasa / Actualitate Intern / Protestatarii din Piaţa Victoriei numiţi "muiengişti" de un jurnalist constănţean

Protestatarii din Piaţa Victoriei numiţi "muiengişti" de un jurnalist constănţeanProtestatarii din Piaţa Victoriei numiţi “muiengişti” de un jurnalist constănţean

Un personaj destul de vocal și prezent în spațiul public, preotul-jurnalist-inginer, după cum se recomandă pe pagina sa de Facebook, Eugen Tănăsescu a transmis un mesaj cel puțin jignitor la adresa zecilor de mii de români, atât din țară, dar mai ales din diaspora, care au participat la protestele din 10 august în Capitală.


„Diasporeni sau muiengiști?“, se întreba purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, făcând referire la românii din diaspora prezenți în Piața Victoriei, scrie constantadeazi.ro.

Având parte de reacții destul de virulente și pline de revoltă din partea mai multor constănțeni, Eugen Tănăsescu a șters postarea, însă mai mulți uitilizatori de Facebook au fost destul de inspirați încât să facă o captură.

Mai multe detalii despre acest subiect puteţi gasi AICI

Un comentariu

  1. S-a ajuns la vorbe urâte fiindcă puterea se poartă ca un părinte dur, lăsând tinerilor şi diasporenilor impresia că dialogul e degeaba.

Mergi Sus