Stiri de ultima ora
Acasa / Actualitate International / Prințul Charles, extrem de șocat de tragedia din Colectiv. Ce mesaj a transmis victimelor tragediei

Prințul Charles, extrem de șocat de tragedia din Colectiv. Ce mesaj a transmis victimelor tragediei


Prințul Charles al Marii Britanii se arată extrem de șocat de tragedia care a avut loc vineri seară în clubul bucureștean Colectiv și își îndreaptă rugăciunile și gândurile către poporul român.

“Am fost extrem de șocat de tragedia îngrozitoare care a avut loc, vineri, într-un club din București și doresc să știți cât de rău îmi pare pentru toți acei români care i-au pierdut pe cei dragi în acest foc teribil. Inima mea este, de asemenea, alături de sărmanele victime care sunt în spital și de familiile care așteaptă îngrijorate lângă paturile lor. Gândurile și rugăciunile mele sunt alături de dumneavoastră și de poporul român”, spune prințul Charles într-un mesaj adresat președintelui Klaus Iohannis și prim-ministrului Victor Ponta, postat, luni, pe Facebook.

Un număr de 30 de persoane au murit în incendiul produs vineri seara în clubul Colectiv din București, în timpul unui concert rock.

REALITATEA.NET – Stiri – EXTERN

Mergi Sus