Stiri de ultima ora
Acasa / Sport / Primele cuvinte ale Cătălinei Ponor după operaţia suferită

Primele cuvinte ale Cătălinei Ponor după operaţia suferită


Cătălina Ponor
Cătălina Ponor

Gimnasta Cătălina Ponor a fost operată luni, la Viena, la tendonul unui picior, şi a anunţat, după intervenţie, că totul a decurs cu bine şi în maximum 2 luni o va lua de la capăt, “pas cu pas”, mulţumindu-i antrenorului Octavian Bellu că i-a fost alături la spital “în fiecare secundă”.

“Operaţia a mers bine, sunt încă puţin ameţită după anestezie, dar medicul a făcut o treabă excelentă. Acum e nevoie de odihnă, cel mai mare pas a fost făcut. Urmează o recuperare foarte bună şi în maximum două luni voi putea începe, pas cu pas, de la început. Vă mulţumesc pentru suport şi îi mulţumesc domnului Bellu că a fost alături de mine la spital în fiecare secundă. Nu m-a părăsit nicio secundă până nu a ştiut că sunt bine”, a scris Cătălina Ponor într-un mesaj postat pe o reţea de socializare, notează Mediafax.ro.

Duminică, gimnasta nota pe pagina sa de Facebook că pleacă la Viena pentru o intervenţie la tendon,şi menţiona că va “trage cu toată puterea” pentru a participa anul viitor la Jocurile Olimpice de la Rio.

“Azi plec la Viena, pentru o intervenţie la tendon, dar în niciun caz nu am ajuns de urgenţă la spital. Vă asigur că am scăpare şi, mai mult decât atât, că voi trage cu toată puterea să fiu pentru voi la Olimpiada de la Rio! Operaţia presupune, de fapt, curăţarea tendonului, pentru a nu mai întâmpina probleme cu el de acum înainte. Pentru un sportiv este o operaţie uşoară şi nu mă va da peste cap. Va urma o perioadă de refacere, după care voi fi aptă pentru antrenamente. Drumul meu spre Rio nu se opreşte aici. M-am întors în gimnastică având un scop în minte şi am să-l duc până la capăt”, a notat sportiva.

REALITATEA.NET – Stiri – SPORT

Mergi Sus