Stiri de ultima ora
Acasa / Actualitate International / Previziunea sumbră făcută de baba Venga în 2016, legat de Europa

Previziunea sumbră făcută de baba Venga în 2016, legat de Europa


Baba Vanga

Baba Vanga

Cei care cred în puterile clarvăzătoarei oarbe Baba Vanga spun că previziunile ei s-au îndeplinit în proporție de 85%. Mulți oameni cred că femeia originară din Bulgaria a prezis atacurile de la 11 septembrie 2001, ridicarea Statului Islamic și tsunamiul din 2004. Multe persoane s-au panicat după ce au aflat că Baba Vanga a spus că în 2016 va avea loc un mare război, din care Europa nu va ieși bine.

De asemenea, se pare că Baba Vanga a făcut previziuni și despre anul 2016. Înainte să moară, în anul 1996, se spune că a prezist atacurile asupra turnurilor gemene, de la 11 septembrie 2001, relatează cotidianul britanic Mirror.  Aceasta ar fi zis, înainte să înceteze din viață: „Îngrozitor! Americanii vor cădea după ce vor fi atacați de păsările de metal”.

Totodată, cei care cred în puterile ei spun că a prezis ororile comise de ISIS și a descris un „război mare al musulmanilor”.  Înainte să moară la vârsta de 85 de ani, Baba Vanga a prezis că „în 2016 musulmanii extremiștii vor invada Europa”, scrie click.ro. 

De asemenea, clarvăzătoarea ar fi spus că la sfârșitul acestui război, Europa va înceta să mai existe și că extremiștii vor folosi arme chimice împotriva europenilor.  Baba Vanga a fost supranumită Nostradamus din Balcani. Se spune că ar fi prezis inclusiv schimbarea climatică și topirea ghețarilor, încă din anii 1950.

Mergi Sus