Stiri de ultima ora
Acasa / Actualitate Intern / Poliţia cere ajutorul populaţiei pentru a prinde un criminal care a lovit la Diham, în Bucureşti

Poliţia cere ajutorul populaţiei pentru a prinde un criminal care a lovit la Diham, în Bucureşti


Poliţiştii caută un criminal cu ajutorul populației. Este vorba despre principalul suspect în cazul crimei din sectorul 2 al Capitalei, petrecută la finalul anului trecut. 


Atunci, un bărbat de 38 de ani a fost înjunghiat în apartamentul în care stătea în chirie, din zona Aleea Diham.

Pe 3 decembrie 2018, Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei a fost sesizat cu privire la faptul că într-o locuinţă din Sectorul 2, a fost descoperit un bărbat decedat ce prezenta mai multe plăgi, posibil produse cu un cuţit, potrivit Mediafax.

Pe 3 decembrie, a fost efectuată cercetarea la faţa locului de către procurori criminalişti din cadrul PTB şi ofiţeri din cadrul Serviciului Omoruri, context în care a fost dispusă şi efectuarea unei autopsii medico-legale de către INML. Ulterior, au fost audiate numeroase persoane în vederea stabilirii circumstanţelor în care s-a produs agresiunea. De asemenea, au fost vizionate imagini surprinse de camerele de supraveghere video din zona locuinţei victimei, precum şi din zonele frecventate de aceasta în zilele anterioare“, transmite Poliţia Capitalei.

Mergi Sus