Stiri de ultima ora
Acasa / Actualitate Intern / Pensiunea Arțarul din Poiana Mărului, Caraș Severnin, un loc de vis unde te poți relaxa- Aici oaspeții se pot bucura de cea mai bună cazare și mâncare- Pensiunea Arțarul din Poiana Mărului este o locuință perfectă unde să îți petreci vacanța (GALERIE FOTO)

Pensiunea Arțarul din Poiana Mărului, Caraș Severnin, un loc de vis unde te poți relaxa- Aici oaspeții se pot bucura de cea mai bună cazare și mâncare- Pensiunea Arțarul din Poiana Mărului este o locuință perfectă unde să îți petreci vacanța (GALERIE FOTO)

Pensiunea Arțarul din Poiana Mărului, comuna Zăvoi, jud. Caraș Severnin, un loc de vis unde te poți relaxa. Aici oaspeții se pot bucura de cea mai bună cazare și mâncare. Pensiunea Arțarul din Poiana Mărului, are un restaurant, o recepție deschisă non-stop, un lounge comun și WiFi gratuit în toate zonele.

În cadrul restaurantului pensiunii oaspeții pot savura un mic dejun continental. Pensiunea Arțarul din Poiana Mărului mai dispune de: loc de joacă pentru copii, terasă. De asemenea, oaspeții pot juca tenis de masă la pensiune, iar zona este populară pentru drumeții și pescuit. Pensiunea Arțarul din Poiana Mărului are și parcare, care este disponibilă la un cost suplimentar. În timpul iernii la pensiune există un patinoar natural afară în aer liber. 

Zona este foarte liniștită, copiii pot să meargă cu săniuțele. Cei care vin să se cazeze la Pensiunea Arțarul din Poiana Mărului, pot să meargă vara la pescuit în apropiere, să viteze schitul de maici. Vă recomandăm cu încredere să veniți la Pensiunea Arțarul din Poiana Mărului, comuna Zăvoi, jud. Caraș Severnin, aici o să va simțiți mai bine ca acasă. Pentru mai multe dedalii referitor la prețurile actualizate/rezervări vă punem la dispoziție următoarele date de contact: Telefon: 0762519864, Email: emiseghenas@gmail.com, Facebook: https://www.facebook.com/Pensiunea-Artarul-349790695698599 (Pagină oficială). 

Vasile VLAD

Mergi Sus