Stiri de ultima ora
Acasa / Vedete Monden / PANICA TOTALA! Aparitie incredibila in platoul Antenei 1! “A inceput sa traga!”

PANICA TOTALA! Aparitie incredibila in platoul Antenei 1! “A inceput sa traga!”

In timpul filmarilor pentru show-ul “Ham talent”, prezentatorul si membrii juriului au ramas de multe ori cu rasuflarea taiata, 
serpii, rozatoarele si anumite momente de dresurj au tinut membrii juriului cu sufletul la gura.

Prezentatorul show-ului “Ham talent” si membrii juriului au fost uimiti in timpul filmarilor atat de abilitatile extraordinare ale unor animale, cat si de povestile de viata ale concurentilor.

Diversitatea animalelor de companie intrate in competitie a fost atat de mare, incat fiecare a dat piept cu ceva care a facut si i se zbarleasca parul.

Au venit o multime de oameni cu serpi si cu reptile si asta nu a fost deloc usor pentru mine“, spune Liviu Varciu, cel care a fost nevoit sa stea pe scena langa toate animalele cu pedigree de vedet?. “Cand eram mic am visat ca m-a muscat un sarpe si-am murit, iar de atunci mi-e foarte greu sa ii vad“, declara prezentatorul emisiunii.

Beatrice Rancea il intelege perfect si spune ca, desi iubeste toate animalele, nu se poate controla in fata serpilor, de care are fobie. Nici Diana Munteanu nu se da in vant dupa reptile, dar rozatoarele sunt cele care o inspaimanta ingrozitor. “Nu-mi plac rozatoarele. Un porcusor de Guineea pe spatele meu, adus de Liviu la un moment dat, m-a facut sa zbor efectiv de pe scaun“, isi aminteste Diana.

Partea masculina a juriului se declara neinfricata, insa Gabriel Cocu, Mihai Petre si Pepe au avut si ei momentele in care au ramas cu rasuflarea taiata. “Nu pot spune ca am avut vreun moment in care sa fiu speriat la preselectii. Am avut insa un disconfort real atunci cand a fost prezentat un moment de echitatie in timpul caruia calaretul a inceput sa traga cu arcul tintind un balot de paie pus in mijlocul platoului”, povesteste Gabriel Cocu.

Pepe s-a temut in timpul unei demonstratii a unui caine de paza, dar si atunci cand o bufnita a zburat de langa stapanul ei. “A plecat prin platou si nu stiam daca o sa o mai recuperam sau nu“, dezvaluie Pepe. Pe Mihai Petre n-a reusit niciun animal sa-l inspaimante. De asta s-au ocupat insa… unii stapani.

B.P

vezi comentariile

cancan

Mergi Sus