Stiri de ultima ora
Acasa / Business / Oryx, o platformă pentru generațiile viitoare

Oryx, o platformă pentru generațiile viitoare

Un proiect cu un potențial uriaș, susținut de o echipă multiculturală puternică, un plan de afaceri pe termen lung și o viziune puternică își propune să revoluționeze industria capitalului de risc prin utilizarea tehnologiei Blockchain. Ecosistemul Oryx este construit pe Blockchainul public Nihilo și are trei produse cheie: OryxCoin, OryxCash și OryxPay. De asemenea, monedele OryxCoin pot fi folosite pe platformele Netaites, Moventz, Bartero (un proiect inovator care pune valoare pe profilul social) și Nickets (prima piață descentralizată în care utilizatorii pot cumpăra Nicket și pot intra în tombole și competiții pentru a câștiga anumite premii.

photo5771860151295389826

Ecosistemul Oryx vine în sprijinul startupurilor și companiilor noi prin oferirea capitalului inițial pentru a le ajuta să se dezvolte și să devină viitorii angajatori ai lumii. Comunitatea Oryx folosește o nouă economie digitală care atrage lumea printr-o nouă modalitate de a efectua tranzacții financiare.

https://www.youtube.com/watch?v=49XXKrClG6c

Ecosistemul Oryx reprezintă primul model integrat de blockchain independent susținut de active cu valoare reală. La fel ca și Ethereum, Oryx este proiectat să găzduiască o serie de aplicații decentralizate și integrate cu propriile active digitale: OryxCash și tokenul de utilitate OryxCoin, care este o criptomonedă PoS de generația a 3-a. Platforma de Blockchain este flexibilă, scalabilă și interoperabilă, ca o platformă de ultimă generație și care, spre deosebire de competitorul său, Ethereum, OryxCoin și OryxCash sunt construite special pentru investiții în propriul mediu strict controlat, care investește pe baza unor valori fundamentale și clasice de analiză ale afacerii.

OryxCash

OryxCash este o bancă digitală și un ICO în curs de desfășurare pentru următorii 20 de ani. La fiecare 5 ani, va avea un ICO pentru a strânge fonduri pentru proiecte noi. OryxCash este criptomoneda startupurilor, care va fi folosită ca un instrument de tokenizare al procesului de finanțare pentru companii noi. OryxCash va folosi și inteligență artificială dezvoltată de Oryx. ICO-ul pentru OryxCash a început în 20 August și puteți afla mai multe informații pe site-ul lor web https://www.oryxian.com

În cazul în care alegeți să participați, puteți beneficia de un bonus de 10% OryxCash.

OryxMasternode

OryxCoin este un token de utilitate, generat din activitatea de minat, cu multiple utilizări și metode de câștig: investire, staking sau masternode. Pentru un masternode, este nevoie să dețineți 10 000 de monede. Fiecare block are o recompensă de 10 monede, iar 60% merge la operatorul de masternode. Masternodul trebuie să fie activ tot timpul pentru a fi în lista de masternoduri active. Cu cât este activ masternodul mai mult, cu atât este poziționat mai sus în listă și cu atât mai repede vei fi recompensat, pentru că vei găsi blocurile mai repede. Deținerea unui număr decent de OryxCoin poate permite o recompensă de 40% pe block pentru staking și 50% randament al investiției.

photo5773913188612550801

OryxPay este un card hibrid crypto-fiat care operează în Oryx în parteneriat cu MasterCard sub licența de Crypto EAST Capital Ag din Geneva, un partener cheie al acestui proiect. OryxPay conectează portofelul care conține OryxCash, OryxCoin și alte active digitale. OryxPay va sprijini dezvoltarea companiilor startup care au nevoie de fonduri.

Ecosistemul Oryx va avea un impact pozitiv în întreaga industrie crypto aducând o soluție care este benefică pentru toți cei implicați. Puteți afla mai multe detalii pe site-ul https://www.oryxian.com/

Mergi Sus