Stiri de ultima ora
Acasa / Sport / Mirel Rădoi: Până la iarnă nu voi pleca, indiferent ce se întâmplă

Mirel Rădoi: Până la iarnă nu voi pleca, indiferent ce se întâmplă


Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Directorul sportiv al FC Steaua, Mirel Rădoi, a declarat, joi, că indiferent ce se va întâmpla în perioada următoare, până la iarnă va continua la gruparea bucureşteană, informează digisport.ro.

“Dacă am decis să continui după meciul cu Rosenborg, până la iarnă nu voi pleca, indiferent ce se întâmplă. În iarnă vom trage o linie. Atunci mă gândeam să creez un şoc la echipă, crezând că e loc de mai bine. Am văzut reacţia jucătorilor, am discutat cu patronul şi am decis să continui. Dacă patronul a decis să nu mai iasă în public, nu a luat decizia după discuţia cu mine”, a spus Rădoi la Digi Sport.

Mirel Rădoi a mai spus că nu avea cum să refuze să se afle pe banca tehnică a Stelei, în momentul în care i s-a făcut oferta. “Luasem decizia de a renunţa la cariera de jucător şi de a o începe pe cea de antrenor. Sigur, nu mă aşteptam ca într-un timp aşa de scurt prima ofertă să fie de la Steaua. E o onoare pentru mine şi nu aveam cum să refuz. După plecarea lui Costel am început să discut. La început, era o discuţie amicală, dar am început să discutăm tot mai serios şi mi s-a propus funcţia. Am fost de acord, cu anumite condiţii. Am încercat să vedem care sunt problemele, dar nu pot spune exact cum s-au desfăşurat lucrurile”, a afirmat el.

REALITATEA.NET – Stiri – SPORT

Mergi Sus