Stiri de ultima ora
Acasa / Sport / Michael Schumacher. Informaţii noi despre starea lui de sănătate

Michael Schumacher. Informaţii noi despre starea lui de sănătate


Michael Schumacher 
Michael Schumacher 

Reginaldo Leme, jurnalist de Formula 1 din Brazilia, a declarat ca Schumacher se afla de fapt in stare vegetativa.  Declaratiile sale au fost realizate pentru portalul nextgen-auto.com. “Toti apropiatii stiu ca Michael Schumacher se afla in stare vegetativa. 

Si-a pierdut toata masa musculara si cantareste 45 de kilograme. Atunci cand acest lucru a aparut in presa germana, familia a negat si s-a suparat, amenintand cu procese in instanta”, a comentat Leme. “Faptul ca Schumi se afla in stare vegetativa nu va fi spus de familie pentru ca se doreste o protectie si mai mare. Michael este protejat la extrem si de vizite”, a adaugat brazilianul, conform onlinesport.ro.

Leme a mai spus ca toate masurile de siguranta au fost luate dupa ce s-a aflat in urma cu o luna ca Schumi ar cantari doar 45 de kilograme. La acest moment, sustine brazilianul, doar cei mai apropiati prieteni pot intra in casa din Elvetia in care se afla Schumacher “Ingradirea vizitelor afecteaza si mediile de comunicare, dar si pe prietenii lui Michael

Felipe Massa mi-a spus mai de mult timp ca nu a mai putut intra sa il vada pe Schumacher. Nu are nici o noutate despre starea sa, insa sustine decizia familiei de a ii proteja intimitatea”, a incheiat jurnalistul.


REALITATEA.NET – Stiri – SPORT

Mergi Sus