Stiri de ultima ora
Acasa / Vedete Monden / Mesajul terifiant scris de o copilă cu cuţitul între picioare, după ce a fost violată ani la rând

Mesajul terifiant scris de o copilă cu cuţitul între picioare, după ce a fost violată ani la rând


Mesajul terifiant scris de o copilă cu cuţitul între picioare, după ce a fost violată ani la rând
Mesajul terifiant scris de o copilă cu cuţitul între picioare, după ce a fost violată ani la rând

Ani la rând, o adolescentă de doar 15 ani fusese abuzată în moduri de neimaginat. Într-o zi, a pus pur şi simplu mâna pe un cuţit şi a început să-şi “cresteze” pe propria piele un mesaj înfiorător! Atenţie, detaliile sunt şocante şi vă pot afecta emoţional!


A fost smulsă din sânul familiei biologice pe când nu împlinise nici măcar un an. La acea vreme, autorităţile au decis că era cel mai bun lucru pe care-l puteau face pentru ea, din motive rămase, până la această oră, necunoscute. A ajuns în casa unei familii adoptive care, în câţiva ani, a târât-o într-o lume neagră, necunoscută copilei până atunci. În scurt timp, abuzurile sexuale au devenit o obişnuinţă pentru fată, dovezile strânse de autorităţi indicând şi faptul fusese obligată să se prostitueze. Drogurile şi bătăile, la fel.

“Tânăra a fost folosită şi abuzată în fel şi chip, a fost supusă la atrocităţi de neimaginat. Şi culmea, au abuzat-o chiar cei care aveau datoria morală, luată sub jurământ scris, să o îngrijească şi să o apere de astfel de abuzuri”, a spus Donna Ward, asistent social.

Ororile pe care le-a avut de înfruntat în fiecare secundă a vieţii au făcut-o pe tânără, într-un moment de furie, să-şi scrie, între picioare, un mesaj înfiorător: “Urăsc sentimentele”.

În 2014, fata a murit, după ce a luat o supradoză de droguri, combinată cu alcool. Potrivit medicilor care au efectuat autopsia, fata şi-a “crestat” pur şi simplu cuvintele pe piele, cu un cuţit.

Un alt caz șocant, în care victimă a fost tot o biată copilă de 15 ani, a făcut înconjurul lumii. Fetița a trecut prin chinuri de neimaginat! În timp ce se afla la o petrecere aniversară, a fost abuzată sexual de 4 dintre colegii săi! Şi asta nu a fost totul! Ce a urmat depăşeşte orice imaginaţie! Află-i povestea AICI.

A fost abuzată de 4 colegi de clasă. După 2 ani, mama ei descoperă ceva înfiorător în baie!

Speriată şi şocată peste măsură, fata nu i-a spus mamei sale nimic. A ales să sufere în tăcere… Într-o zi, lucrurile au luat o turnură halucinantă! Citește continuarea AICI.


Fanatik.ro


Carmen Iohannis facuta PRAF de Olguta Vasilescu. Nevasta lui Manda, GLUME NEMILOASE despre sotia presedintelui: Rochita roz deasupra genunchiului...


Fanatik.ro


Rares Bogdan il face ZOB pe Calin Popescu Tariceanu. Fostul prezentator TV, DEZVALUIRE fara precedent


Stirile PRO TV


O mamă s-a trezit din comă după 27 de ani. Primul lucru pe care l-a zis

Mergi Sus