Stiri de ultima ora
Acasa / Actualitate Intern / Lucian Mîndruţă: Ne trebuie un dictator

Lucian Mîndruţă: Ne trebuie un dictator


Ne trebuie un dictator pentru 5 minute, scrie Lucian Mîndruţă pe blogul propriu.

Lucian Mîndruță îi cere președintelui Iohannis să nu asculte de sugestiile partidelor politice, ci să ia o decizie singur, “ca un dictator”.

Motivația principală ține de faptul că toți politicienii sunt compromiși și își urmăresc doar interesul propriu: 

“Oamenii astia mint cu atata violenta si fura cu asemenea energie incat nu le puteti tine piept. Nu aveti alta solutie decat sa luati singur o decizie.

Nu aveti alta solutie decat sa luati singur o decizie.

Toata Romania va va sustine.

Ma intelegeti? Toata Romania. Aveti, moment rar in istorie, mase mari de oameni de partea binelui public, fara nici un interes personal.

Nimeni nu vrea salarii mai mari, sticle de ulei, functii sau celebritate. Doar un presedinte capabil sa ia o decizie, la dracu!

Atat, o singura decizie buna, dura si inflexibila!”, scrie Mîndruță pe blogul propriu.

Pe de altă parte, Mîndruță scrie că se pregătește, “conform traditiei de noiembrie”, sa fie din nou dezămagit de președintele pe care l-a ales.

“Omorati-ma cu pancarte daca n-am inteles bine Presedintele Iohannis, deja perfect integrat de un an in sistemul politic pe care il detesta o tara intreaga i-a primit pentru consultari pe oamenii care vor sa scape … da, exact de sistemul asta.

Si nu doar pentru ca a iesit de acolo sa ne spuna ca anticipatele sunt solutia cea mai buna. (ca asta e si varianta PNL, e doar o coincidenta).

Anticipate deci…

Nu. Nu sunt de acord cu anticipate. Astept de la presedinte nominalizarea unui guvern neutru, cu tehnocrati, pe care partidele sa-l voteze. Care sa gestioneze lucrurile pana in toamna viitoare. Ca oamenii sa aiba timp, nu doar sa aiba o scuza.

Avem nevoie ca pana atunci energia asta sa fie tinuta in viata de un guvern de oameni de buna credinta”, mai scrie realizatorul DigiFM.

REALITATEA.NET – Stiri – SOCIAL

Mergi Sus