Stiri de ultima ora
Acasa / Actualitate Intern / Locuri de muncă în Anglia. Ce șanse de angajare au medicii veterinari

Locuri de muncă în Anglia. Ce șanse de angajare au medicii veterinari

Inspectorii veterinari efectuează în mod obligatoriu un examen al cărnii animalelor atât înainte cât și după sacrificare. Rezultatele referitoare la originea animalelor, cantitățile de carne și documentele de însoțire a acestora vor fi trecute în registre speciale de catre aceștia.

În abatoare regulile sunt stricte. Inspectorul de carne trebuie să fie atent la curățenia personală și să poarte mereu îmbrăcăminte curată. Este interzis accesul în incinta abatorului persoanelor care suferă leziuni, infecții ale pielii, sau acuză stări care pot fi cauzate de o afecțiune contagioasă, persoane bolnave sau purtătoare de virusuri. Nu se acceptă la serviciu persoane care au răni, tăieturi sau zgârieturi. Fumatul este perimis doar în locuri special amenajate pentru acest scop.

Munca de medic veterinar ca inspector al cărnii în Marea Britanie, se desfașoară în abator, pentru companii de renume. Salariul pornește de la minimum 1200 lire net pe lună iar orele suplimentare se plătesc suplimentar. Angajatorul oferă posibilitatea de a lucra peste program și în weekend. Din trei în trei luni se va face o reevaluare a muncii prestate, cu șanse de mărire a salariului în funcție de performanțele dobândite.

Un astfel de loc de muncă reprezintă o oportunitate pentru orice licențiat în medicina veterinară care doreste să înceapă o viață prosperă în Marea Britanie. Avantajele acestui job sunt multiple: iei contact cu o nouă cultură, o altă mentalitate, alte obiceiuri. Vei acumula multa experiență profesională, vei fi remunerat pe măsură, condițiile de muncă vor fi bune și vei fi respectat. În plus, beneficiezi de posibilităti de promovare și avansare profesională.

Pentru a putea munci ca medic veterinar într-un abator din Marea Britanie e nevoie să ai studii superioare terminate, respectiv licența în medicină veterinară. Prezintă un avantaj deținerea de cunoștințe solide cu privire la controlul alimentelor și igiena alimentară, vorbirea la nivel conversațional a limbii engleze, precum și deținerea unui permis de conducere categoria B.

De luat în calcul este faptul că angajatilor li se va pune la dispoziție mașină de serviciu care poate fi folosită pentru deplasarile la locul de munca, dar si pentru uz personal, cu condiția ca în acest din urmă caz, combustibilul să fie asigurat de angajat.

Totuși, să îți găsești un loc de muncă în Marea Britanie nu e deloc usor, astfel că e de recomandat să apelezi la o agenție de recrutare, precum infomunca.ro. Agențiile de recrutare au legături cu mulți angajatori din Marea Britanie și ai astfel șansa de a fi informat în legatură cu un numar mai mare de locuri de muncă în acest domeniu.

 sursa: www.infomunca.ro

REALITATEA.NET – Stiri – SOCIAL

Mergi Sus