Stiri de ultima ora
Acasa / Actualitate Intern / Locatarii din Cartierul Drumul Taberii din Capitală, fără căldură şi apă caldă timp de trei zile

Locatarii din Cartierul Drumul Taberii din Capitală, fără căldură şi apă caldă timp de trei zile


Locatarii din 245 de blocuri aflate în zona Drumul Taberei vor rămâne, de joi până sâmbătă, fără apă caldă şi încălzire, întreruperea fiind solicitată de Primăria Capitalei, pentru executarea unor lucrări la Magistrala 5 de metrou, informează, miercuri, RADET.

 RADET Bucureşti a anunţat că va întrerupe temporar furnizarea apei calde şi agentului termic pentru încălzire, în zona Drumul Taberei, din Sectorul 6 al Capitalei, începând din noaptea de miercuri spre joi, ora 24.00.

“Întreruperea a fost cerută de Primăria Municipiului Bucureşti pentru executarea unor lucrări finanţate în cadrul proiectului «Magistrala 5 de metrou Drumul Taberei – Pantelimon». Vor fi afectaţi locatarii unui număr de 245 de blocuri situate în perimetrul descris de străzile Braşov, Valea Călugărească, Râul Doamnei, Aleea Potaisa, Aleea Istru, Valea Argeşului, Aleea Pârva, Valea Ialomiţei”, se arată într-un comunicat transmis agenţiei Mediafax.

Potrivit sursei citate, reprezentanţii constructorului estimează că lucrările vor avea un termen de execuţie de cel mult 54 de ore, astfel că serviciul de alimentare cu apă caldă şi căldură va putea fi reluat, cel mai târziu, sâmbătă la ora 06.00.

RADET precizează că cetăţenii pot solicita informaţii privind reluarea serviciului de alimentare cu apă caldă şi căldură de la Dispeceratul de Urgenţă, la numarul de telefon 0800.820.002, gratuit din orice reţea. De asemenea, pe site-ul www.radet.ro, la secţiunea “Opriri furnizare agent termic”, sunt anunţate opririle în furnizarea apei calde şi a agentului termic pentru încălzire.

REALITATEA.NET – Stiri – SOCIAL

Mergi Sus