Stiri de ultima ora
Acasa / Business / Intesa Sanpaolo Bank o numeste pe Gabriela Simion in functia de Director General Adjunct,

Intesa Sanpaolo Bank o numeste pe Gabriela Simion in functia de Director General Adjunct,

Gabriela Simion.jpg

Intesa Sanpaolo Bank, subsidiara din România a Grupului Intesa Sanpaolo – lider în Italia și unul dintre cele mai solide grupuri bancare din Europa – o numește pe Gabriela Simion în funcția de Director General Adjunct și Șef al Diviziei de Retail, urmând procedura de autorizare din partea Băncii Naționale a României.

În noua poziție, Gabriela Simion va fi responsabilă de Divizia de Retail, coordonând departamentele Small Businesses, Persoane Fizice, Multichannel & CRM, Gestionarea Retelei și biroul Customer Satisfaction.

Gabriela Simion are peste 20 de ani de experiență în retail banking, business development, gestionare clienți și produse de creditare.

Anterior, a deținut funcții de conducere în mai multe instituții și grupuri financiare, unde a coordonat echipe importante, precum și portofolii mari de clienți și produse.

Intesa Sanpaolo Bank are actualmente o cotă de piață de aproximativ 2%, fiind în prezent a 15-a bancă din România după volumul de active.

Cu un portofoliu ce acum încorporează 55.000 de clienți de Retail, reprezentând în acest moment 40% din activele și pasivele băncii, Intesa Sanpaolo Bank se concentrează în 2019 pe consolidarea strategiei de piață, astfel încât să se adreseze cu o ofertă competitivă de produse și servicii financiare tuturor tipurilor de clienți – retail, corporate și IMM.

Mergi Sus