Stiri de ultima ora
Acasa / Vedete Monden / Interviu cu interpreta de muzică populară Andreea Vand- Interpreta Andreea Vand cântă alături de Formația Select la evenimente(GALERIE FOTO)

Interviu cu interpreta de muzică populară Andreea Vand- Interpreta Andreea Vand cântă alături de Formația Select la evenimente(GALERIE FOTO)

Picture1.png

” Tu bage mi-ai adus fericirea”, “Seara asta petrecem”, “ sunt cele mai dragi melodii ale interpretei de muzică populară Andreea Vand. Pe lângă aceste melodii ea mai are o melodie frumoasă care se numește “ Mărita-m-aș mărita”. Cu melodia ” Tu bage mi-ai adus fericirea “ interpreta Andreea Vand a debutat în muzica populară. “Seara asta petrecem” este cea mai recentă melodie a ei. Interpreta de muzică populară Andreea Vand cântă alături de Formația Select, face mereu show la evenimente. Cel care a pus bazele Formației Select este Denis Jurcă. Andreea Vand s-a născut la data de 23 aprilie 1999, în orașul Brad, județul Hunedoara. În prezent locuiește în orașul Santana, județul Arad.

Andreea Vand este prietena lui Denis Jurcă. Andreea Vand are o activitate muzicală de 6 ani, talentul muzical a fost moștenit de la tatăl ei. Pasiunea pentru cântat o avea de mică, Andreea Vand iubește foarte mult muzica. În viitorul apropiat interpreta de muzică populară Andreea Vand va veni cu noi noutăți muzicale pentru cei care o iubesc și o apreciază. Vă invităm să citiți un interviu în exclusivitate cu interpreta de muzică populară Andreea Vand!!! Felicitări și mult succes în continuare în activitatea muzicală Andreea Vand alături de Formația Select!!! ❤ ❤  ❤ ❤ ❤  ❤ ❤ ❤ ❤  ❤ ❤  

Picture2Picture3

Reporter: -De cât timp cântați și ce v-a determinat să alegeți această carieră? Andreea Vand:- Cânt de 6 ani și am ales această carieră pentru că am avut această pasiune de mică, acest talent fiind moștenit de la tatăl meu. - Care este cea mai frumoasă experiență muzicală din viața dumneavoastră? La ce eveniment ați cântat recent? Cea mai frumoasă experiență muzicală din viața mea a fost atunci când am urcat pentru prima dată pe scenă, la primul meu spectacol. Recent am cântat la chefuri private mai mici, însă cel mai însemnat eveniment la care am cântat recent a fost petrecerea din noaptea dintre ani - De cât timp faceți parte din Formația Select, dumneavoastră, când a luat ființă și cine a pus bazele acestei formații?Fac parte din Formația Select de 2 ani , de când a și luat ființă această formație, bazele fiind puse de prietenul meu Denis Jurcă care conduce această formație.   

-Ce melodii v-ați lansat recent? Ce impact au avut asupra publicului? Recent am lansat o ardeleană de banat “Seara asta petrecem ” în colaborare cu îndrăgitul artist Dănuț Mersan, care a avut un impact bun asupra publicului.-Cu ce melodie ați debutat în muzică? Aveți și ceva albumuri? 

Picture4Picture5Picture6

Melodia cu care am debutat în cariera muzicală se numește ” Tu bage mi-ai adus fericirea “. Momentan nu am nici un album, însă în planurile mele din viitorul apropiat se află pe listă și albumul. -Cum a fost perioada copilăriei dumneavoastră? Ce vă mai amintiți? Perioada copilăriei mele a fost una ruptă din povești, copilărind la țară până la vârsta de 17 ani când m- am mutat la oraș. Am foarte multe amintiri , dacă aș începe să istorisesc aș putea scrie o carte , dar îmi amintesc cu drag iernile geroase în care nu era zi lipsită de mersul la sanie. - Cum împăcați viața artistică cu cea personală? Cum reușiți să faceți față atât pe scenă cât și acasă? Viața artistică se îmbină perfect cu viața personală deoarece job-ul pe care l-am ales (în învățământ) îmi permite să îmi desfășor viața artistică la sfârșitul săptămânii. Reușesc să fac față pe scenă deoarece e locul în care mă simt în largul meu, iar acasă stau cu persoanele dragi. -Ce surprize o să mai pregătiți în viitorul apropiat? O să lansați piese noi? O să aveți evenimente în străinatate? În viitorul apropiat voi lansa mai multe surprize muzicale alături de mari artiști cunoscuți. Pentru evenimente în străinătate am avut cereri, însă momentan mă axez pe ceea ce se întâmplă aici. - De când cântați aveți și ceva premii? Cu ce artiști ați mai colaborat sau ați întâlnit dealungul activității dumneavoastre muzicale? De când cânt nu am obținut premii deoarece nu am participat la concursuri de folclor. De-a lungul activității mele muzicale am colaborat cu mai mulți artiști cum ar fi: Dănuț Mersan, Ionuț Mateș, Horia Boncut și alții. -Vă mulțumesc frumos! !!  ❤ ❤  ❤ ❤  ❤ 

Picture7Picture8

Pentru a asculta melodiile ei vă invităm să accesați linkul de mai jos: Andreea Vand & Dănuț Mersan – Tu bage mi-ai adus fericirea – NOU 2019!!! – YouTubeAndreea Vand și Dănuț Mersan – Seara asta petrecem – YouTubeAndreea Vand – Mărita-m-aș mărita – YouTube( VIDEO).Pentru a o cunoaște și mai bine pe interpreta de muzică populară Andreea Vand vizitați pagina ei de Facebook accesând linkul:      https://www.facebook.com/vand.andreea.52?epa=SEARCH_BOX ( Pagină Oficială ). Formația Select: Nr. de telefon: 0743816067 sau 0752160182❤ ❤ 

Picture9Picture10

Vasile VLAD

Mergi Sus