Stiri de ultima ora
Acasa / a / Interpreta Maria Mihali ne aduce în dar albumul de colinde intitulat “Îngerii din cer coboară”, aceasta ne transmite tuturor sărbători fericite! (EXCLUSIV ȘTIRI MONDENE- GALERIE FOTO)

Interpreta Maria Mihali ne aduce în dar albumul de colinde intitulat “Îngerii din cer coboară”, aceasta ne transmite tuturor sărbători fericite! (EXCLUSIV ȘTIRI MONDENE- GALERIE FOTO)

Albumul de colinde al interpretei Maria Mihali conține 12 colinde frumoase precum :“Îngerii din cer coboară”, “Îngerul”,“Cerul și pământul”, “Sus la poarta Raiului”, “Trei crai de la răsărit”,“Afară ninge liniștit”,Noi umblăm și colindăm”, “Sculați, sculați boieri mari”, “Viflaime, Viflaime”, “Moș Crăciun”,“O ce veste minunată”și “Pe strada din Viflaim”. Colinda“ Îngerii din cer coboară” a fost compusă chiar de interpreta Maria Mihali, de aceea poartă titlul albumului. 

Artista a filmat 2 videoclipuri, la 2 dintre colindele din albumul sus-menționat. Prin această colindă interpreta Maria Mihali a recreat scena Nașterii Domnului Iisus Hristos. Videoclipul colindei “Îngerii din cer coboară”a fost realizat la o temperatură de – 11°, afară era foarte frig. Videoclipul colindei “Îngerii din cer coboară”a fost filmat la Borșa, jud. Maramureș, în mai multe locuri, precum zona Vârful Prislopului dar și acasă la Maria Mihali. ❤❤❤

                   (FOTO: Maria Mihali- Colinda “Îngerii din cer coboară”)

La filmărea colindei “Îngerii din cer coboară”au participat: fratele, vărul, prieteni ai interpretei Maria Mihali, aceștia s-au îmbrăcat în Crai, Păstori. Mulțumirile pentru filmările colindei îi se cuvin lui Cosmin Tomoiagă iar pentru regie interpretei Maria Mihali. Colinda “Îngerul”este cea de a-2-a colindă filmată, o colindă superbă înregistrată la recomandarea și cu sprijinul domnului Liviu Marian Pop care este un mare iubitor de tradiții și folclor. “Îngerul” specifică Vișeului de Jos, locul unde am crescut, este colindul meu de suflet, fapt pentru care îi mulțumesc autoarei că l-a cuprins pe acest CD care va fi ascultat cu drag de toți românii de pretutindeni, în special de maramureșeni. Sărbători fericite tuturor”- Liviu Marian Pop.

          (FOTO: Maria Mihali- Colinda “Îngerul”) 

Povestea colindei “Îngerul”este una foarte frumoasă, “Îngerul”vine la cei 3 păstori. În videoclipul colindei “Îngerul”apar cei 3 păstori cu oile, un “Înger”, cadre care amintesc de Nașterea Domului Iisus Hristos. Lansarea albumului “Îngerii din cer coboară”a avut loc acum câțiva ani. Interpreta Maria Mihali s-a născut la data 6 mai în orașul Borșa, jud.  Maramureș, acolo a crescut și copilărit, copilăria ei a fost una foarte frumoasă, plină de experiențe de neuitat. De sărbătorile de iarnă la Borșa, sunt foarte multe tradiții, obiceiuri. 

 

                          (FOTO: CD- Abumul de colinde al interpretei Maria Mihali“Îngerii din cer coboară”)

În seara de Crăciun (Ajun) copiii și tineretul merg să colinde, iar în Ziua de Crăciun adulții merg la Biserică, iar după își colindă neamurile, vecinii și prietenii. Printre obiceiurile care se mai păstrează la Borșa sunt:”Viflaimul, “Trei Păstori”,“Zânele cele bune”care vestesc Nașterea Domului. Portul popular de iarnă care îl port este specific Borșei, o parte din portul acesta se găsește și în Moisei, costumul este fomat din roc (gubă), acest material este făcut din pănură, are o ținută elegantă, modelul fiind luat din antichitate când borșenii noștrii călătoreau în mai multe locuri la muncă de unde aduceau anumite materiale, care le-a adaptat zonei dându-le un croi boieresc”afirmă interpreta Maria Mihali pentru ZIARUL ȘTIRI MONDENE. 

Maria Mihali se mândrește foarte mult cu costumul ei popular. Aceasta reprezintă orașul Borșa, un oraș foarte primitor, cu oameni deosebiți. De-a lungul timpului interpreta Maria Mihali a cântat la multe evenimente organizate de sărbătorile de iarnă, printre care sunt:“Serbările Zăpezii”- Borșa, Concerte de colinde- Borșa, “Datini și obiceiuri de iarnă” - Sighet, Concerte de colinde- Moisei, “Crăciun în Maramureș”, Baia Mare etc. Maria Mihali a participat și la foarte multe emisiuni TV, precum TVR 1, 2, 3, Pro TV, Antena 1 TV, Prima TV, Etno TV, Favorit TV la Hora TV, Maramureș TV, Inedit TV, etc. Mesajul interpretei Maria Mihali cu ocazia sărbătorilor de iarnă este :“Sărbători fericite tuturor, să aveți parte de multă sănătate, bucurii alături de cei dragi, să vedeți partea bună a lucrurilor, chiar dacă anul acesta este primul Crăciun în care nu se vor organiza evenimente, deoarece trebuie să păstrăm distanța socială, dar avem totuși rețelele de socializare unde putem comunica. Îmi doresc să scăpăm cât mai repede de această pandemie și să ne putem bucura de Sărbătoarea Crăciunului, așa ca și în ceilalți ani”. 

În viitorul apropiat interpreta Maria Mihali va veni cu noi surprize muzicale, colinde. FELICITĂRI și mult succes în continuare Maria Mihali!ZIARUL ȘTIRI MONDENE îi dorește interpretei Maria Mihali Sărbători frumoase alături de cei dragi, La mulți ani! Pentru a asculta, viziona colindele interpretei Maria Mihali vă invităm să accesați linkurile de mai jos: Maria Mihali – Ingerii din cer coboara – YouTubeMaria Mihali – Ingerul – YouTubeMaria Mihali – Cerul si pamantul – CD – Ingerii din cer coboara – YouTubeMaria Mihali – Sus la poarta Raiului – CD – Ingerii din cer coboara – YouTubeMaria Mihali – Trei crai de la rasarit – CD – Ingeriii din cer coboara – YouTubeMaria Mihali – Afara ninge linistit – CD – Ingerii din cer coboara – YouTubeMaria Mihali – Noi umblam si colindam – CD – Ingerii din cer coboara – YouTubeMaria Mihali – Sculati, sculati boieri mari – CD – Ingerii din cer coboara – YouTubeMaria Mihali – Viflaime, Viflaime – CD – Ingerii din cer coboara – YouTubeMaria Mihali – Mos Craciun – CD – Ingerii din cer coboara – YouTubeMaria Mihali – O ce veste minunata – CD – Ingerii din cer coboara – YouTubeMaria Mihali – Pe strada din Viflaim – CD – Ingerii din cer coboara – YouTube (VIDEO). Pentru a fi la curent cu noutățile muzicale ale interpretei Maria Mihali vizitați pagina ei de Facebook accesând linkul: https://www.facebook.com/maria.mihali.2000/

(Pagină Oficială). Date de contact evenimente:Telefon:0720992262 .❤❤❤❤

Vasile VLAD

Mergi Sus