Stiri de ultima ora
Acasa / Vedete Monden / “În ajunul lui Crăciun”și “Mândru is cântă un cerb”cele mai frumoase colinde ale interpretului de muzică populară Ionuț Timiș-Colinda“În ajunul lui Crăciun”a fost filmată în Borșa la poalele muntelui Pietrosu Rodnei(GALERIE FOTO)

“În ajunul lui Crăciun”și “Mândru is cântă un cerb”cele mai frumoase colinde ale interpretului de muzică populară Ionuț Timiș-Colinda“În ajunul lui Crăciun”a fost filmată în Borșa la poalele muntelui Pietrosu Rodnei(GALERIE FOTO)

“În ajunul lui Crăciun” și “Mândru is cântă un cerb” sunt cele mai frumoase colinde ale interpretului de muzică populară Ionuț Timiș. Textul colindei “În ajunul lui Crăciun” a fost compus de Anuță Maria iar linia melodică de Alex Manschi. Videoclipul a fost filmat la bunici acasă, Borșa, la poalele muntelui Pietrosu Rodnei. La filmări au mai participat și niște prieteni a lui Ionuț Timiș.Mulțumirile pentru filmarea videoclipului îi se cuvin lui Didea Ciprian, un văr de al lui Ionuț Timiș. Colinda “Mândru is cântă un cerb” nu are încă un videoclip dar în viitorul apropiat interpretul Ionuț Timiș îi va face. A făcut acest colind deoarece îî place mult vânătoarea. ❤❤❤

Ionuț Timiș este vânător în Borșa . Interpretul de muzică populară Ionuț Timiș s-a născut în orașul Borșa, județul Maramureș, la data de 1 februarie 1993.

Picture2.png

Este pasionat de muzică de mic. Anul trecut interpretul de muzică populară Ionuț Timiș și-a lansat melodia “ Toată sâmbăta seara” . De sărbătoarea Nașterii Domnului la Borșa sunt foarte multe tradiții și obiceiuri, borșenii sunt adevărați maramureșeni, oameni de omenie, credincioși cu frică de Dumnezeu. Interpretul de muzică populară Ionuț Timiș își va petrece Crăciunul acasă, alături de familie și prieteni” Nicăieri nu e ca acasă” spune Ionuț Timiș. Prietenii îl suștin și îl încurajează în activitatea muzicală pe interpretul Ionuț Timiș.

Ionuț Timiș este invitat și la evenimente, a cântat de Zilele orașului Borșa și la Balul vânătorilor. Pe viitor vrea să încerce să cânte muzică ușoară dar și muzică folk” Sunt multe melodii care îmi plac” afirmă interpretul Ionuț Timiș. 

Picture3.png

FELICITĂRI și mult succes în continuare în activitatea dumneavoastră muzicală!! Crăciun Fericit, La mulți ani și sărbători frumoase alături de cei dragi vă dorim!! ❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤❤❤❤

Picture5.pngPicture4.png

Pentru a asculta și viziona colindele lui vă invitam să accesați linkul de mai jos: Ionut Timis -In ajunul de Craciun – YouTube.Pentru a îl cunoaște și mai bine pe interpretul de muzică populară Ionuț Timiș vizitați pagina lui de Facebook accesând linkul de mai jos:https://www.facebook.com/timis.ionutzz(Pagină Oficială). ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Picture6.pngPicture7.png

Vasile VLAD

Mergi Sus