Stiri de ultima ora
Acasa / Vedete Monden / Ii mai stiti pe Carmen si Danut de la “Mireasa pentru filul meu? Cat de mult s-au schimbat cei doi dupa terminarea show-ului!

Ii mai stiti pe Carmen si Danut de la “Mireasa pentru filul meu? Cat de mult s-au schimbat cei doi dupa terminarea show-ului!

Unul dintre cele mai indragite cupluri din cadrul show-ului “Mireasa pentru fiul meu”, Danut si Carmen, se bucura de prima vacanta petrecuta impreuna.

Carmen si Danut, fostii concurenti de la “Mireasă pentru fiul meu” par ca in sfarsit ca si-au gasit linistea. Cei doi au lasat deoparte certurile si neintelegerile si si-au gasit alinare unul în bratele celuilalt.  In imagini, cei doi sunt foarte apropiati si se bucura de fiecare moment petrecut impreuna.

Se pare ca cei doi s-au schimbat foarte mult de la terminarea competitiei. Carmen s-a facut roscata si afiseaza un zambet larg, ceea ce arata ca se simte foarte bine in relatia pe care o are, in timp ce Danut se simte bine in bratele iubitei lui.

Citeste si

ULTIMA ORA! Ea este MIREASA SEZONULUI 4 al emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”

Gestul care i-a dat de gol! Elly de la “Mireasa pentru fiul meu” e gravida?!

Cei doi au fost despartiti

In urma cu o luna, in cadrul emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu”, Carmen si Danut au anuntat nu mai formează un cuplu. Cel care a luat aceasta decizie a fost Danut, spunand ca nu poate sa aiba o relatie cu un om care are tot timpul ceva de reporsat. Se pare insa ca cei doi s-au revazut dupa ce au iesit din competitie si au decis sa-si mai acorde o sansa.

vezi comentariile

cancan

Mergi Sus