Stiri de ultima ora
Acasa / Horoscop / Horoscopul dragostei în luna noiembrie 2015

Horoscopul dragostei în luna noiembrie 2015


Pentru unii nativi, luna noiembrie este una numai bună de făcut planuri pe termen lung și pentru întâlniri romantice. Pentru ceilalți însă, astrele nu sunt favorabile. Dacă vrei să știi cum stai la capitolul dragoste, citește în continuare previziunile în iubire pentru luna noiembrie.

Horoscopul dragostei în luna noiembrie 2015. Berbec

Pentru nativii născuți sub această pecete astrologică, luna noiembrie este una în care vei trece prin ceva încercări pe plan personal. Dacă tocmai ai pus capăt unei relații de lungă durată, implică-te în activități care te relaxează. Pentru cei care sunt căsătoriți, această lună nu este una ideală pentru mărirea familiei.

Horoscopul dragostei în luna noiembrie 2015. Taur

Astrele sunt favorabile pentru tine în această lună. În timpul liber vei sta mai mult cu cei dragi și-ți vei surprinde partenerul de cuplu. Dacă ești singur, ai toate șansele ca în această lună să te îndrăgostești. Sper sfârșitul lunii, este posibil să apară ceva neînțelegeri cu pertenerul de cuplu, din cauza responsabilităților mari de la muncă, ce te obligă să lucrezi peste program. Dacă plănuiești să-ți întemeiezi o familie, ține cont și de doleanțele partenerului.

Află ce ți-au pregătit astrele la capitolul dragoste in luna noiembrie AICI.

REALITATEA.NET – Stiri – HOROSCOP

Mergi Sus