Stiri de ultima ora
Acasa / Horoscop / Horoscop zilnic. 27 octombrie 2015. Cele mai darnice zodii

Horoscop zilnic. 27 octombrie 2015. Cele mai darnice zodii


Horoscop zilnic. 27 octombrie 2015. Pentru a afla ce v-au rezervat astrele pentru azi, citiți acest horoscop zilnic.

BERBEC

Ești mai discret și mai retras astăzi, dar este totul doar o aparență. Nu poți sta departe de acțiune mai mult de câteva ore și vei fi foarte activ în a doua parte a zilei.

TAUR

Ai probleme în viața conjugală, dar le poți rezolva prin mai multă implicare pozitivă. Evită certurile și caută compromisurile. Nu vei regreta!

GEMENI

E un moment de cumpănă pentru tine. E o zi în care fie poți da lovitura, fie poți rata o oportunitate care nu va mai veni prea curând. Trebuie să rămâi concentrat și să îți duci planurile la bun sfârșit.

RAC

O zi foarte agitată pentru tine. Drumuri și fel de fel de schimbări se succed azi cu o repeziciune amețitoare. Totul va ieși, însă, chiar mai bine decât plănuisei, iar spre seară te vei relaxa în compania unor prieteni dragi.

Horoscop zilnic. 27 octombrie 2015. Leii sunt egoiști

LEU

Nu vrei să împarți nimic cu nimeni azi. Te gândești că meriți mai multe lucruri pentru tine, însă vei fi tras la răspundere de prieteni. Îți vei da seama de greșeli de unul singur.

FECIOARĂ

Dacă ai nevoie de ceva, trebuie doar să ceri. Nu vei fi refuzat nici măcar o dată. Important este să nu exagerezi cu pretențiile și să oferi, fără excepție, mulțumiri.

………….

OFERTELE ZILEI DE LA EMAG AICI

………….

BALANȚĂ

Ai mari emoții astăzi. O să stai lipit de telefon și o să îți faci tot felul griji nejustificate. De la începutul zilei, însă, lucrurile merg bine și vor continua să o facă până la sfârșitul zilei.

SCORPION

Nu ai răbdare deloc. Ești iritat și mereu pe fugă. Ai vrea ca totul să se rezolve într-o secundă, iar când lucrurile nu merg cum ți-ai dori, te superi și intri în conflicte. Ai nevoie de câteva minute de pauză.

Horoscop zilnic. 27 octombrie 2015. Săgetătorii regretă

SĂGETĂTOR

Firea ta ambițioasă a provocat un conflict major zilele trecute, iar acum începi să te căiești. Îți reevaluezi poziția și îți faci tot felul de procese de conștiință.

CAPRICORN

Neinspirația te urmărește și azi. Nu ești deloc în cea mai bună formă, atât pe plan personal, cât și profesional. Mai mult, te încearcă și o mică problemă de sănătate, cum ar fi o răceală sâcâitoare.

VĂRSĂTOR

Îți conservi resursele și îi ajuți pe toți cei care îți cer asta. Atitudinea ta pozitivă este foarte apreciată, astfel că vei încheia ziua cu câțiva prieteni în plus.

PEȘTI

Cauți dragostea în orice moment al zilei. Ești distrat și n-ai liniște interioară nicio clipă. Va trebui să spui ce ai pe suflet cât mai curând, altfel situația se va agrava.

REALITATEA.NET – Stiri – HOROSCOP

Mergi Sus