Stiri de ultima ora
Acasa / Horoscop / Horoscop. La ce boli te predispune zodia ta!

Horoscop. La ce boli te predispune zodia ta!


După cum ştim deja, organismul nostru dispune de un ceas intern, aşa-numitul ritm circadian, responsabil de numeroase procese metabolice. Oamenii de ştiinţă americani au efectuat o serie de cercetări în urmă cărora au concluzionat că luna în care ne-am născut ar putea influenţa bună funcţionare a ceasului intern. Ei au determinat chiar şi tipul de afecţiuni de care putem suferi în funcţie de luna în care ne-am născut. Rezultatele acestei cercetări au fost extinse şi asupra semnelor zodiacale, astfel încât s-au identificat predispoziţiile pentru o serie de boli în funcţie de zodie.

Iată care sunt bolile de care putem suferi în funcţie de zodia în care ne-am născut!

Boli la care sunt predispuşi Berbecii

Fiind impulsivi şi agitaţi, nativii acestei zodii suferă adesea de dureri de cap, dezvoltând astfel o predispoziţie către accidentele cerebrale. Acestora li se adaugă accidentele coronariene, afecţiunile gastro-intestinale şi hepatobiliare. Cea mai bună recomandare este evitarea stresului. În cazul în care acest lucru nu este posibil, pauzele în activitate, care le vor da posibilitatea să se reîncarce cu energie şi să abordeze lucrurile cu calm, vor fi mai mult decât bine-venite.
 
Boli cu care se confruntă Taurii

Nativii acestei zodii sunt predispuşi la dureri în gât, la amigdalite, laringite sau la afecţiuni ale sinusurilor. De asemenea, Taurii vor avea probleme şi cu glanda tiroidă. În caz de hipofuncţie a glandei, aceştia se vor confruntă adesea cu surplus de greutate, cu circulaţie proastă sau cu stări de apatie. În cazul hiperfuncţiei tiroidei, nativii din Taur se vor confruntă cu palpitaţii şi insomnii.
 
Boli caracteristice zodiei Gemeni

Gemenii sunt adesea victime ale accidentelor, nefiind străini de entorse. De asemenea, bolile la care sunt predispuşi Gemenii sunt cele pulmonare, răcelile severe sau bronsitele, ei fiind sensibili la frig şi umezeală. Totodată, gemenii ar putea suferi şi de afecţiuni ale sistemului nervos, cum ar fi migrenele şi nevrozele, care pot antrena disfuncţii sexuale. În plus, nivelul de stres al Gemenilor este adesea la cota de avarie.
 
Boli de care suferă Racii

Persoanele născute sub acest semn zodiacal au un sistem digestiv foarte sensibil, fiind predispuse la tulburări gastro-intestinale, precum ulcer sau indigestie. Stresul, element care apare la majoritatea zodiilor, influenţează negativ funcţionarea stomacului. La bătrâneţe, nativii din Rac se confruntă adesea cu incontinenţă urinară.
 
Boli la care sunt predispuşi nativii din Leu

Nativii acestei zodii se confruntă de regulă cu probleme cardiace, cu atât mai mult cu cât nu duc chiar o viaţă sănătoasă. Printre bolile la care sunt predispuşi Leii se numără: tahicardie, hipertensiune arterială, afecţiuni hepatobiliare, nevralgie de trigemen sau boli reumatice. Un mod de viaţă prea activ şi perioadele stresante din viaţă lor conduc la dureri de spate şi musculare.
 
Boli caracteristice Fecioarelor

Semnului Fecioara îi sunt asociate tulburările digestive. Fecioarele sunt adesea victimele depresiilor, ale anemiilor, problemelor hormonale, apendicitei sau pancreatitei. Prea mult stres conduce la indigestie sau la o proastă funcţionare a intestinului. Se impune o alimentaţie echilibrată din care să fie eliminate alimentele prăjite şi condimentele, dar şi o relaxare optimă. Pentru acest semn zodiacal, de bun augur ar fi un regim vegetarian, că şi meditaţia şi exerciţiul fizic. Citeşte restul pe Divahair.ro.

REALITATEA.NET – Stiri – HOROSCOP

Mergi Sus