Stiri de ultima ora
Acasa / Horoscop / Horoscop 5 mai 2019. O zi plină de probleme pentru unele zodii

Horoscop 5 mai 2019. O zi plină de probleme pentru unele zodii


Horoscop 5 mai 2019
Horoscop 5 mai 2019

Horoscop 5 mai 2019. Află ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de duminică, 5 mai 2019! Se anunță o zi plină de probleme pentru aceste zodii.


Horoscop 5 mai 2019. Berbec

Banii sunt motivul celor mai mari dispute astăzi, de parcă nimeni nu se mai înţelege cu nimeni din cauza sumelor vehiculate. Ori te cerţi cu cei care ar fi trebuit să-ţi dea nişte bani, ori nu-ţi convine preţul unei tranzacţii şi te opui, ca atare trebuie să te înarmezi cu multă răbdare dacă porneşti la cumpărături sau dacă discuţi despre afaceri.

Horoscop 5 mai 2019. Taur

Linişteşte-ţi sufletul tulburat, pentru că nu ai motive să-ţi faci atâtea griji! Stresul a pus stăpânire pe tine fără nici un rost, ca atare aceste griji care te apasă nici măcar nu sunt justificate. Te temi de lucruri care nu există, vezi în jurul tău pericole neînsemnate, şi îţi încarci sufletul cu emoţii negative care te fac să te comporţi ciudat. Calmează-te înainte de a lua decizii sau de a face ceva, pentru că această stare emoţională sensibilă te-ar putea determina să faci alegeri greşite, împins de la spate de frici.

Horoscop 5 mai 2019. Gemeni

Horoscop 5 mai 2019. Eşti cam impulsiv şi refuzi o mulţime de solicitări sincere din jurul tău. Unii chiar au nevoie de ajutor, dar tu le tai elanul şi nu-i laşi să-şi exprime doleanţele. Încearcă să te pui un pic în pielea celor care au nevoie azi de un ajutor, şi vezi că nu e deloc de glumit. Şi tu ai trecut prin astfel de situaţii şi ai fi dorit un sprijin, ca atare nu le da cu flit celor care bat azi la uşa ta, cât timp tu chiar deţii soluţia la problema care îi macină.

Rac

Deşi ispita de a greşi şi de a călca strâmb apare în calea oricui, tu rămâi indiferent la aceste tentaţii şi militezi cu fermitate împotriva lor, ba chiar eşti dispus să ţii şi o morală severă celor pe care îi prinzi cu asemenea gesturi. Vei vorbi despre dreptate, despre adevăr, despre corectitudine, despre respectarea legilor, iar la tine acestea nu sunt simple vorbe, ci chiar principii în care crezi cu tărie şi lupţi pentru a le impune.

Horoscop 5 mai 2019. Leu

Cineva îţi cere ajutorul şi eşti pregătit să i-l oferi cu generozitate, conştient că rezolvarea problemelor sale actuale depinde enorm şi de susţinerea ta. Tu deţii azi soluţia practică la ceea ce îl frământă şi, dacă tot ştii ce e de făcut, cum să nu intervii concret în problema sa pentru a-l ajuta să depăşească impasul?

Horoscop 5 mai 2019. Fecioară

Nu te grăbi să-ţi exprimi azi părerea cu privire la o chestiune care nu a ajuns încă la un nivel clar de înţelegere. E posibil să mai apară detalii suplimentare şi, dacă ai spune acum concluzia la care ai ajuns, ai scăpa din vedere o serie de aspecte care încă nici nu s-au petrecut.

Horoscop 5 mai 2019. Balanță

Te simţi bine în pielea ta şi reuşeşti să priveşti tot ce se petrece în jurul tău cu mult optimism, precum un copil care se bucură de orice. Păstrează acest tonus ridicat pe parcursul întregii zile, pentru că te va ajuta de multe ori să treci peste momentele critice. Dacă îţi torni cenuşă în cap la orice nimic, îţi strici toată buna dispoziţie, ca atare fă glume pe seama lucrurilor care nu-ţi plac, amuză-te de piedici şi comentarii răutăcioase, deci nu pune nimic la suflet.

Horoscop 5 mai 2019. Scorpion

Te preocupă soarta unor investiţii, a unei afaceri, şi stai şi chibzuieşti atent la paşii următori, ca să fii sigur că nu faci nicio greşeală sau nici un abuz. Eşti atent la cele mai mici cheltuieli, te gândeşti chiar şi la eventuale plăţi neprevăzute, vrei să stabileşti o strategie bine pusă la punct ca să nu te ia nimic prin surprindere.

Horoscop 5 mai 2019. Săgetător

Horoscop 5 mai 2019. Eşti conştient că visul tău de acum nu e simplu, e nevoie de un efort major de voinţă şi muncă, de o investiţie masivă de energie, de timp, de idei, dar deţii toate aceste valori la purtător pentru a-ţi vedea visul împlinit într-o zi. Aşteaptă, încearcă să nu pretinzi rezultate rapide pentru că nu acestea vor fi şi cele mai bune!

Horoscop 5 mai 2019. Capricorn

Eşti obosit, de aceea ar trebui s-o laşi mai moale cu eforturile supraomeneşti sau cu excesul de zel. Dacă nu ţii cont de nivelul de energie de care dispui cu adevărat, rişti să strici tot. Cineva te trage de mânecă să nu te mai agiţi atât, să nu faci lucruri peste puterile tale. Dacă nu ţii cont de încercările sale de a te tempera, te vei convinge singur că nu are rost să exagerezi când vor apărea primele greşeli.

Horoscop 5 mai 2019. Vărsător

Priveşti spre ultimele etape parcurse de tine într-un proiect în derulare şi nu eşti deloc mulţumit de rezultate. Dacă tot ţi-ai dat seama că nu ai mers pe cea mai potrivită cale, ce-ar fi să schimbi chiar acum direcţia? Ai să vezi că exact această modificare de sens era soluţia potrivită pentru a ajunge acolo unde doreai. E semn că ai pornit cu stângul, la început, dar e mult mai bine că ai descoperit pe parcurs eroarea, ca să poţi modifica totul din mers, înainte de a ajunge la un final greu de schimbat.

Horoscop 5 mai 2019. Pești

Horoscop 5 mai 2019. Nu lua lucrurile atât de în serios, pentru că nimic nu merită tratat cu atâta stricteţe. Poate treci printr-o situaţie în care e nevoie de rigoare, de lege, de ordine precise, dar nu eşti în cea mai bună stare pentru a le respecta întocmai. Tu te joci, tu priveşti mai detaşat şi superficial situaţia, pentru că nu eşti aici la farmacie, ca să umbli cu date atât de exacte.

Citeșt horoscopul complet pe acvaria.com


Fanatik.ro


Viorica Dancila, anunt suprinzator despre DEMISIE! Premierul a surprins pe toata lumea!


Fanatik.ro


Sondaj DEVASTATOR pentru Rares Bogdan! Cine ar castiga DETASAT alegerile europarlamentare


Stirile PRO TV


Revolta unei polițiște din Iași rănite grav în misiune: ”Nu vreau să mor la serviciu”

Mergi Sus