Stiri de ultima ora
Acasa / Horoscop / Horoscop 4 mai 2019. Mare atenție la drum, există risc de accident

Horoscop 4 mai 2019. Mare atenție la drum, există risc de accident


Horoscopul zilei de 4 mai 2019, previziuni pentru toate zodiile. 


Berbec
Aveți grijă să nu risipiți această zi. Aveți o grămadă de treabă de făcut, fie în grădină sau în casă și ar trebui să profitați de acest timp. După ce vă eliberați, nu strică să ieșiți în oraș sau în club, însă mare grijă la excesul de alimente sau băutură.

Taur
Ați putea fi tentat să petreceți această zi pe canapea. Nu este ciar rău, deoarece aveți nevoie de odihnă și să vă încărcați cu energie pentru o nouă săptămână. Mare atenție, deoarece pe seară ați putea fi expus la un accident care v-ar putea schimba viața.

Gemeni
Nu strică să cereți ajutorul unor persoane mai experimentate, fie că vorbim despre părinți sau bunici. S-ar putea să aveți parte de evenimente neplanificate după-amiază. Asigurați-vă că evitați călătoriile cu oameni neprietenoși care v-ar putea strica starea și buna-dispoziție.

Rac
Evitați discuțiile în contradicție astăzi care vă fac rău. Este posibil ca un simplu zâmbet sau o vorbă dulce să vă salveze din situații neplăcute. Către seară ați putea să petreceți în compania unei persoane care să nu fie interesată de succesul vostru.

Leu
Concetrați-vă pe aspectele personale sau ale partenerului vostru. Independența este cheia succesului în toate domeniile.

Fecioară
Există un risc ridicat ca planurile făcute să fie greșite și veți avea nevoie de timp pentru a vă organiza. Cel mai bine ar fi să amânați totul. Aveți succes la cumprături, să reușiți să vă achizionați un produs visat la un preț destul de bun.

Balanță
Aveți șansa să găsiți proiecte sau persoane care vă vor ajuta să vă suplimentați veniturile. Evitați activitățile sportive, deoarece există risc de accident. Pe plan personal, este posibil să aveți un noroc nesperat.

Scorpion
Aveți parte de multe surpize, mai ales pe plan personal. Este posibil să începeți o nouă relație sau să reluați o relație. În ceea ce privește planul financiar, se cere multă răbdare.

Săgetător
Astăzi aveții șansa să scapi de câteva probleme. În a doua parte a zilei, ar putea apărea dispute cu partenerul de viață sau cu un apropiat. Acest lucru poate fi evitat, dacă ascultați și opiniile celuilalt.

Capricorn
Asigurați-vă că apelați la un profesionist, dacă vorbim despre probleme electrice, mecanice sau chiar medicale. Trebuie să vă revizuiți bugetul pentru a elimina cheltuielile excesive. Aveți șanse să primiți o sumă de bani cadou sau chiar o moștenire.

Vărsător
Ascultați-vă inima și călătoriți acolo unde credeți. Vizitați-vă prietenii și familia. Aveți atenție la discuțiile pe care le aveți căci există șanse să se termine cu certuri.

Pești
Încercați să petreceți timp liber cu voi și cu cei apropiați. Pe seară, nu strică să participați la un eveniment cultural sau o piesă de teatru. Evitați provocările, mai ales dacă nu aveți o miză importantă.


Fanatik.ro


Traian Basescu, BATUT de Adrian Nastase! Cum s-a produs altercatia dintre cei doi


Fanatik.ro


Ce s-a gasit in apropiere de locul in care Razvan Ciobanu a facut ACCIDENT. Descoperirea care i-a BULVERSAT pe localnici


Stirile PRO TV


Răzbunarea unei studente după ce a fost umilită pe Tinder de un bărbat

Mergi Sus