Stiri de ultima ora
Acasa / Horoscop / Horoscop 3 mai 2019. O zi în care au loc răsturnări de situație

Horoscop 3 mai 2019. O zi în care au loc răsturnări de situație


Horoscop 3 mai 2019. Aveți șanse să vă schimbați locul de muncă sau să negociați un contract nou. Previziuni pentru toate zodiile!


Berbec

Ați putea fi tentat să luați lecții de gătit sau să învățați o limbă străină. Cu cât vă dedicați mai mult unui hobby, cu atât aveți mai multe șanse să reușiți.
Ar fi bine să cereți ajutor dacă vă aflați într-o situație necunoscută, nu vă mai prefaceți că știți totul.

Taur
Asigurați-vă financiar pe termen lung. Nu strică să vă faceți o asigurare de viață sau să faceți un cont de economii ori investiții. Aveți șanse de bani și chiar să-i înmulțiți. În ceea ce privește birocrația, nu trebuie decât să cereți ajutor și totul se rezolvă.

Gemeni
Partenerul de viață vă face să fiți mai încrezător în propriile forțe și să vă apucați cu succes de noi proiecte. Este interesant că ați putea explora teritorii noi sau chiar să lucrați în echipă cu colegii.

Rac
Îmbunătățirea condițiilor de muncă vă crește productivitatea. Fie că veți primi un birou mai mare sau că vă schimbați locul de muncă, veți avea un alt spor. În cazul în care aveți de negociat un contract, ar fi bine să nu vă lăsați prea ușor de convins, însă nu strică să fiți politicos.

Leu
Dacă sunteți în căutarea unui partener de viață, îl puteți găsi la o adunare religioasă, culturală sau educațională. Dacă sunteți deja într-o relație ați putea face o călătorie minunată alături de persoana iubită.
Ieșiți să sărbătoriți alături de rude, familie.

Fecioară
O tranzacție imobiliară vă va lăsa mulți bani în buzunar. Este momentul potrivit să vindeți sau să cumpărați o casă. Aveți șanse să încheiați cu succes o afacere sau să stabiliți o relație cu partenerul de viață.

Balanță
Aveți o putere de persuasiune puternică. Folosiți-vă din plin de acest aspect pentru a face tranzacții sau să încheiați un contract. Ați putea primi o ofertă să scrieți un proiect, un articol sau aveți o colaborare în acest sens.

Scorpion
Este un moment bun să ceri o mărire de salariu sau să renegociezi anumite contracte. Veți descoperi și promova o metodă prin care să economisiți timp și bani, iar pentru acest lucru veți primi admirația șefilor, a colegilor.

Săgetător
Emanați o energie pozitivă și atrageți numai lucruri bune în viața voastră. Fie că vorbim despre un posibil nou loc de muncă sau un proiect. Dacă sunteți în căutarea unui partener, lăsați lucrurile să curgă de la sine și veți vedea că totul va ieși foarte bine.

Capricorn
Ești o sursă inepuizabilă de energie. Ai putea face o vizită scurtă familiei și ar trebui să lași deoparte furia sau ostilitatea.

Vărsător
Călătoriți într-o țară care o semnificație spirituală profundă pentru voi. Mare atenție la bagaje și la încurcături.

Pești
Pregătiți-vă pentru un interviu sau o întâlnire emoționantă. Veți face o impresie bună și aveți șanse de reușită. Întreaga acțiune va rezulta și cu un tract bănos.

sursa


Fanatik.ro


Prietenii lui Razvan Ciobanu, SCANDALIZATI! Preotul de la slujba a vorbit despre orientarea sexuala a designerului


Fanatik.ro


Fostul iubit al lui Razvan Ciobanu a LESINAT in biserica! Nu a mai suportat DUREREA si a CEDAT


Stirile PRO TV


Sansa din „Game of Thrones” s-a căsătorit în secret, în Las Vegas. A dat-o de gol un DJ. FOTO

Mergi Sus